12 Kasım 2014 Çarşamba

Bitenler #2

bitenler blog 2014

Merhabaa :)
Bitenler yazıları benim en sevdiğim  yazılardan biridir tek postta bir sürü ürün hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz.Birde o ürün tamamen bitirilmiş olduğu için en doğru yorum o zaman yapılabilir diye düşünüyorum.Bu yüzdeen bende sizinle son 1-2 aydır bitirdiğim ve birkaç tane de çöpe attığım ürünü paylaşmak istedim :)


duru perfume lotus ve bambu ozlu dus jeli

Duru Perfume Lotus Çiçeği Özlü Duş Jeli: Bu duş jelini sevdim tatlı bi kokusu vardı ama kalıcı değildi malesef. 3-4 ay sonra tekrar alabilirim.
Avon Senses Revitalizing Duş Jeli:Kokusu çok güzeldi.Diğer duş jellerine göre bir tık daha kalıcıydı ama kısa bir süre sonra o da geçiyordu. Kataloglardan sipariş verip beklemeyi pek sevmiyorum bu yüzden tekrar almam.
Duru Perfume Exotic Bamboo Duş Jeli: Ferah bi  kokusu vardı ama bana pek hitap etmiyor bitkimsi kokuları sevmiyorum ben yine de kullanıp bitirdim bi daha almam.

bitenler blog 2014

Garnier yoğun bakır kahve saç boyası: Garnier boyalarını seviyorum bu boyadan da memnun kalmıştım. Yazısı burada
Hc Complex saç bakım yağı: Aldığıma çok pişmanım kesinlikle fiyatını haketmiyor saçlarıma hiçbir artısı olmadı. Yazısı burada
Elseve Boyalı Saçlar İçin Mucizevi Yağ: Bu biten üçüncü şişe olması lazım. Saçlarım uzun ve katlıyken duştan sonra bununla tarardım saçlarımı ve çok hoş bi dalga verirdi.Parlaklığından bahsetmiyorum bile çoğu kişi biliyordur. Yumuşatması ortaydı çok iyi diyemem. İnternetteki yorumlara aldanıp sarı kapaklısını aldım ama onun kokusu bunun kadar yoğun değil sevemedim pek. Saçlarımı uzattıktan sonra tekrar alacağım bu kırmızı kapaklıdan.
Bioblas Sıvı Saç Kremi: Her Bioblas ürününde olduğu gibi harika bi kokusu var.Etkisini de sevmiştim kolay taradım saçlarımı bununla. Detaylı yazısı burada

bitenler blog 2014

Sunlife C Vitaminleri: Bi zamanlar saç rengimi bu c vitaminleri ile akıtmıştım. Yazısını buradan okuyabilirsiniz. Memnun kaldım eğer tekrar böyle birşeye ihtiyacım olursa aynı markayı tercih ederim.
Dove Kepek Şampuanı: C vitamini karışımını hazırlarken kullandım bu şampuanıda. İçinde saç kremi de olduğu için ve karışımı saçlarımda 40-45 dakika beklettiğim için nemlendirici maske yapmışım gibi oluyordu.İçeriğinin çok temiz olduğunu düşünmüyorum saçlarım yumuşuyordu ama bi değişik oluyordu yapısı.Anlatmak çok zor ama zararlı içerikli bi şampuandan daha masum şampuana geçmiş birisi anlar sanırım ne demek istediğimi.

bitenler blog 2014

Signal White Now Diş Macunları: Bu diş macunlarından kaç tane bitirdim bilmiyorum ama o mavi rengi bana çok eglenceli geliyor :D Temizlemesi de iyi olunca ve birkaç kez indirimli fiyattan bulunca alıp durdum bende :)Şuan sonuncusunu kullanıyorum ondan sonra resimde gördüğünüz Sensodyne'nin büyük boyu var onu kullanacağım. O da bitince tekrar alabilirim.
Sensodyne Diş Macunu: Bu diş macununu da seviyorum büyük boyu var şuan elimde. Tekrar alabilirim.
Beauty Formulas Yüz Bantları: Hiç memnun kalmadım etkisiz bir üründü. Tekrar almam.
Garnier Saç Maskesi: Bu saç boyalarının içinden çıkan maskelerden. Malesef benim saçlarıma yeterli gelmedi. Bu yüzden boyalardan çıkan maskeleri kullanmıyorum bir sonraki çekilişime koyacağım.Çok seveni var bildiğim kadarıyla bunların.

bitenler blog 2014

Oriflame Essentials Makyaj Temizleyici: Bu üründen nefret ettim. Hem temizlemesi yeterli değil hemde içeriği çok kötü. Bitirmek için bi süre kullanmaya çalıştım fakat ardından yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkamama rağmen kapalı komedonlar bastı yüzümü. Hala onlardan kurtulmaya çalışıyorum.İçinde hala var ama çöpe gidiyor.
Garnier Göz Makyaj Temizleyici: Bu üründen memnunum şuan ikincisini kullanıyorum. Büyük ihtimal bununla devam ederim.
Avon Siyah Nokta Temizleyici Tonik: Bu tonik bende çok uzun zamandır duruyor. Güçlü bir tonikti ama çok yoğun alkol kokuyor ve yüzümde sivilce yapmıştı. Çöpe gitme zamanı geldi.
bitenler blog 2014

Oriflame Ayak Spreyi: Çok tatlı bir kokusu vardı ve ferahlatması güzeldi. Artık Oriflame danışmanı olmadığım için tekrar alamayacağım.
Parmex Aseton: Uzun zamandır bu markayı kullanıyorum çok memnunum. Yeni heyecanlar aramaya gerek yok diye düşünüyorum bununla devam edeceğim.
Vaseline Vücut Losyonu: Kokusu hoş ama biraz ağırdı. Nemlendirmesi yeterli değildi. Çok fazla kullanamadan bozuldu çöpe gidiyor.
Rexona Shower Clean Roll-On: Rexona roll-onlarından memnunum. Vaadettikleri gibi 48 saat korumuyor ama 24 saat koruyor zaten 2 gün gibi bir beklentim yoktu her sabah kullanıyorum bu tarz ürünleri.Kokusu muhteşemdi ve kalıcıydı. Tekrar alırım.

bitenler blog 2014

Golden Rose Ojeler: İki miniği çok severek kullandım ama diğerini o kadar sevemedim.
Maybelline The Falsies Black Drama: Bu benim favori rimelim. İkinciyi bitirdim. Hemen atmayacağım sevmediğim rimellerimle fırçasını değiştirip kullanıyorum. Hem istediğim etkiyi alıyorum hemde sevmediği rimelleri bitirip elimden çıkarmış oluyorum.
Blistex Med Plus Lip Balm: Etkisi kokusu yapısı tadı harika. Şuana kadar kullandığım en güzel lip balm. Ama ne yazıkkı ambalaj sorunu var. Daha yarısını kullanamadan bozuldu ve çıkmıyor.Minik kavanozda olanı da benim için pratik ve hijyenik değil o yüzden Neutrogena kullanıyorum şuan.
bitenler blog 2014

Protex Nemlendiricili Sıvı Sabun: Kokusu fena değildi nemlendirme özelliği konusunda kararsızım. Tekrar alınabilir.
Loreal Pure Zone Yüz Temizleme Jeli: Temizlemesi yeterli değildi ve yüzümde sivilce yaptı. Uzun zamandır bendeydi yeni ürünler aldıkça bi köşede unutuldu. Çöpe gidiyor artık.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub: İlk zamanlar gayet memnundum.Etkili bir peeling yüzünüze farkedilir bi canlılık veriyor.Ama sonradan bunu yüzümden arındırmak tam bir işkence olmaya başladı. Yıkıyorum yıkıyorum o kaygan his geçmiyor ve alerjik bir cildim olduğu için yüzümde hiçbir kozmetik ürünü bırakmamam gerekiyor benim. Bu yüzden duşta kullanıp bitirdim bir daha almam.
L'rouge El Kremi: Bu marka Avon,Oriflame gibi sadece katalogdan siparişle alınabiliyor diye biliyorum. Yakın bir arkadaşım danışmandı ondan almıştım. Gerçekten çok güzel nemlendiriyor elleri. Çevrenizde bu markanın danışmanı varsa tavsiye ederim.
bitenler blog 2014
Bende bi huy var 5-6 tane ıslak mendili aynı anda açıyorum bu yüzden çok zor bitiyor. Bu sadece bana has bişey mi yoksa siz de yapıyor musunuz? :)

Clea Pamuk: Cosmetica'dan almıştım bu pamuğu. İlk zamanlar biraz sert gibi gelmişti ama Benri'nin pamuğunu görünce bunu arar oldum. Tekrar alabilirim.
Mendix ıslak mendil: Güzeldi orta kalınlıktaydı tekrar alınabilir.
Play World Islak Mendil: Kokusu fena değil ama baya inceler. Elimde şuan mor renklisi var tekrar alınabilir.

Benim uzun zamandır bitirdiğim ürünler bunlardı.Siz neler bitirdiniz bu aralar ?

8 yorum :

  1. Elseve'in namını çok duydum. Deneme vaktim gelmiş :) ve vaseline ile dediğiniz sorunla ben karşılaşmadım. Belki de yeşil olanını kullandığım içindir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bencede denemelisiniz :) Olabilir ben alırken son kullanma tarihi yakınmış sanırım :/

      Sil
  2. Güzel ve detaylı bir anlatım olmuş canım blogunu izlemeye aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hemen geliyorum bende :)

      Sil
  3. Merhaba. Blog dünyasına adım attığım ilk günlerde sizin düzenlediğiniz etkinlik sayesinde arkadaşlar edinmiştim. Şimdi ben de kendi çapımda, yapabildiğim kadarıyla bir etkinlik düzenliyorum. Siz de gelip blog tanıtımınızı yaparsanız çok mutlu olurum. İyi günler dilerim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Ben o etkinliği görmemişim görsem gelirdim mutlaka :) Hemen bakıyorum şimdi :)

      Sil
  4. Yine ben:) Beni ikaz etmeniz sayesinde bloğumu taşıdığım için artık yazılarımın size iletilmediğini fark edebildim. Yeni adres kalemderi.blogspot.com bunu takibe almanız gerekiyor sanırım çünkü sizin yazılarınız yani takip ettiğim herkesin yazıları bana gelmeye devam ediyor zaten bu nedenle sorun olmadığını düşünmüştüm:) Etkinliğime katılmanıza çok sevindim çok teşekkür ederim tekrar. İyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Linke girdim tekrar siteye katılma butonuna bastım ama blogu izle demedi oturum açtı bilemedim şimdi :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...