18 Kasım 2014 Salı

İnnova Hydra-foam Yüz Temizleme Köpüğü


Merhaba :)
Uzun zamandır cilt bakımı yazılarını ihmal ettiğimi farkettim ve bunu telafi etmek istedim :) Yaklaşık iki hafta önce büyük Gratis indiriminden aldığım bu yüz köpüğünü tanıtacağım bugün :)
innova hydra foam yuz temizleme kopugu
İnnova Hydra-foam Yüz Temizleme Köpüğü
Bu arada yamuk çekmişim kusura bakmayın ambalajda bi sorun yok aslında :)

Ürün makyaj ve cilt temizleme ürünü olarak geçiyor ama kesinlikle makyajı temizlemek için yeterli değil. En fazla sabahları makyajsız cildinizde ya da makyajınızı çok iyi bir şekilde sildikten sonra kalıntıları temizlemek için kullanılabilir. Ben de öyle yapıyorum.


Normalden yağlıya  ciltler içinmiş. Evet kuru ciltliler asla kullanmamalı bunu. Çünkü cildi kurutuyor. Benim yağlı bir cildim var ve kurutması beni mutlu ediyor açıkçası. Kurutuyor demişken yüzünüzü çatır çutur yapacak türden değil hafif bir kurutma. Cilde verdiği matlık ve bu matlığı çok uzun süre koruması  da beni sevindiren yönlerinden oldu.

Köpük bir ürün olduğu için cildi yormuyor sivilce sorunu yaşıyorsanız (benim gibi) sivilceleri yayma gibi bir sorun yaşamadım aksine aktif sivilcelerimi kuruttuğunu farkettim ki bu da benim için büyük bir artı.Ciltten kolay arınıyor bu en en en sevdiğim yanı oldu. Jel ürünlerden sırf bu sebepten dolayı nefret etmiştim. Yüzümdeki o kaygan kaygan histen hiç hoşlanmıyorum ve o kaygan hissi giderebilmek için defalarca yıkayıp çok yoruyordum cildimi sivilcelerimin de yayılmasına neden oluyordu.

Kokusunu çok sevdim. Kuaförde yaptırdığım saç bakımını hatırlattı bana kuaför onun saf keratin olduğunu söylemişti ne kadar doğru bilemem :) O kokuyla nivea kokusunun karışımı gibi.Kremsi kokuları sevdiğim  için bana hitap etti :)
innova hydra foam yuz temizleme kopugu
İnnova Hydra-foam Yüz Temizleme Köpüğü

İçeriğinde malesef SLS var.Artık bu içeriklere dikkat etmeye başladım.Bu bittikten sonra malesef tekrar almayacağım.Elimdeki tüm ürünleri bitirip daha masum içerikli ürünlere yöneleceğim.

9 yorum :

  1. Güzel bir inceleme olmus sirinem, emegine saglik! :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ve detaylı bir yazı olmuş süslü şirine blogunu takibe aldım ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim takipteyim zaten ben seni teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bende Yeni yeni aldım ama korkuyorum cildimi bozar diye sivilce çıkar belki

    YanıtlaSil
  4. Ben bugün aldım bu ürünü cildim kuru kullamayimmi ben bu ürünü

    YanıtlaSil
  5. Ben yeni aldım bu ürünü cildim kuru kullanayimmi

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...