24 Kasım 2014 Pazartesi

Real Techniques Expert Face Brush

Merhaba :)
Ben pudra,allık gibi ürünler kullanmadığım için bi fırçaya ihtiyaç duymuyordum. Fondötenimi ve kapatıcımı ellerimle uyguluyordum.Sonra bloglarda,youtube kanallarında gördükçe bende denemek istedim daha doğal ve daha kapatıcı bi görünüm verdiğini söylüyorlardı.Gratis indiriminde bu fırçayı aldım. Özellikle bunu seçmemin sebebi hem fondöten hem allık hemde pudra uygulamasında kullanılabilmesiydi.

Real Techniques Expert Face Brush  yuz fircasi
Real Techniques Expert Face Brush



Fırçası kısa ve sık kıllı.Fondöten uygularken zorluk çıkartıyor biraz. Alışkın olmadığım için mi yoksa gerçekten fondöten uygulamak için uygun değil mi bilmiyorum ama yüz için küçük geliyor sanki.Fondöteni dağıtmak için baya uğraştırıyor ama verdiği sonuç güzel. Sürdüğünüz fondötenin kapatıcılığını kesinlikle arttırıyor. Ben günlük olarak Maybelline Affinimat Fondöten kullanıyorum normalde lekelerimi kapatmak için yeterli olmuyor ama bu fırçayla uyguladığımda büyük oranda kapanıyor lekelerim.Doğal bi görüntü oluyor mu derseniz öyle kendi cildiniz gibi durmuyor tabi

Real Techniques Expert Face Brush yuz fircasi
Real Techniques Expert Face Brush

Normalde pudra kullanmıyorum ama fırçanın nasıl sonuç vereceğini merak ettiğim için denedim.Yine yüzüme küçük geldi pratik bulmadım bu yüzden.Yağlı bi cildim var pudra kullanmam gerekiyor aslında ama o pudra pudra görüntüyü ve pudra hissini sevmediğim için kullanmıyorum. O kötü görüntüyü yarı yarıya azalttı diyebilirim ama yine de yüzünüzde pudra olduğu belli oluyor.

Allık konusunda başarılı buldum.Fırça küçük olduğu için küçük bölgelere daha iyi uygulanıyor.

Aldığım günden beri hergün kullandığım için çok sık yıkadım. Kıl dökmesi gibi bi sorunla karşılaşmadım.

Fırçasının küçüklüğü sebebiyle pratik bulmasamda sırf  fondötenimin kapatıcılığını arttırdığı için  kullanmaya devam ediyorum.Benim için pratiklik de önemli  iki saatimi o minik fırçayla yüzüme dağıtmaya çalışmak çok zor gelmeye başladı artık.Biraz daha büyük sadece fondöten için üretilmiş kapatıcılık konusunda yine bu kadar iyi bir fırça bulursam atarım bi köşeye bir daha da kullanmam.

Fiyatı indirimle 18-19 lira.

15 yorum :

  1. Güzel bir yazi olmus canim ellerine saglik. Keske fircayla/elle uygulanmis fondötenin görselleri olsaydi merak ettim farki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Bende göstermek isterdim ama resimleri telefonla çekiyorum ayrıntılar belli olmuyor elle uygulanmış hali ve fırçayla uygulanmış hali aynı sonuç gibi çıkardı bu da yanıltırdı insanları :)

      Sil
  2. Merhaba bende artık sizi takibe aldım ve ismi gibi şirin bi blogla karşılaştım:))

    YanıtlaSil
  3. Canım seni tagledim soruları yanıtlarsan çok sevinirim :)
    http://makyajtavsiyem.blogspot.com.tr/2014/11/tag-me-time-kendime-ayrdgm-zaman.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemenn bakıyorum canım çook teşekkürler :)

      Sil
  4. En sevdiğim Rt fırçası. Gerçekten bir expert :)

    Bende bloguma beklerim...
    http://guzellikeditoru.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Mimlendin canım =)

    Yazı çok güzel olmuşç Ben daha önce fırçayı hiç denemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok sağol canım :) Çokta gerekli bişey değil aslında ama kapatıcılığı az fondötenlerin kapatıcılığını arttırmak için güzel :)

      Sil
    2. süngeri denedin mi =)

      Sil
    3. Yok hiç denemedim süngerle :) Bazıları hijyenik olmadığını yıkadıktan sonra nemli kaldığı için bakteri topladığını söylemişti bakteri olmaması için özel bi yıkama şekli varmış çok uğraştırıcı bende almadım bile :) Sen denedinmi :)

      Sil
    4. almayı düşünüyorum. ama kışın nasıl kuruturum onu bilmiyorum :)

      Sil
    5. Doğru o var bi de :) Eğer alıp kullanırsan yorumları bekliyorum canım :)

      Sil
  6. Cok güzel siteniz var, sizi de tabiiki takibe aldim.Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...