22 Ocak 2015 Perşembe

Bitenler #3

Merhaba :)
Bitenler yazılarımın üçüncüsünü yazıyorum bugün. Her ay değilde daha uzun aralıklarla  yazmak iyi bişey mi bilmiyorum ama sürekli unutuyorum yazısını yazmayı ya da üşengeçlikten erteliyorum :) Bugün fırsat bulmuşken yazıp biriktirdiğim şeyleri artık çöpe göndereyim istedim.
 bitenler blog 2015
  bitenler blog 2015



bitenler blog elidor kuru sampuan head shoulders badem yagli nemlendirici sampuan
bitenler blog elidor kuru sampuan head shoulders badem yagli nemlendirici sampuan 

Head&Shoulders badem yağlı ekstra nemlendirici şampuan: Kokusu çok güzel ama malesef benim saçlarımı temizlemedi duştan çıkınca saç diplerim sanki yıkanmamış gibi duruyordu babama verdim o bitirdi. Bir daha almam.

Bioblas stresten zayıflamış saçlar için şampuan: Yine kokusuna bayıldığım bir ürün. Temizlemesi güzeldi ama saçlarıma herhangi bir etkisini görmedim. Daha nemlendirme özelliği olan şampuanlara yöneldim bu aralar, uzun bir süre almam diye düşünüyorum.

Elidor boyalı saçlar için kuru şampuan: Hiç memnun kalmadım. İlk zamanlar iyi gibiydi ama bitmeye yaklaştıkça performansı kötüleşti. Kesinlikle hacim vermiyor ve sıktıktan birkaç saat sonra saçları daha çok sönükleştiriyor. Farklı çeşidini belki denerim ama bunu bir daha almam.

bitenler blog gliss sivi sac kremi urban care argan yagli sampuan ve sac kremi
bitenler blog gliss sivi sac kremi urban care argan yagli sampuan ve sac kremi

Urban Care argan yağlı şampuan ve saç kremi: Bu ikiliden memnun kaldım ben. Şampuan tek başına kullanıldığında pek etkili değil ama kremiyle birlikte saçlarımda güzel sonuç verdi. Saçlarımı bir nebze toparladı ve nemlendirdi. Öneriyorum veya önermiyorum diyemem çünkü hiç memnun kalmayan birçok kişi duydum kararı siz verin.

Gliss sıvı saç kremi: Hiç sevemedim ben bunu. Ne taramaya yardımcı ne elektriklenmeyi önlüyor ne nemlendiriyor ne de parlatıyor. Kokusunu da pek sevmedim. Gereksiz bir ürün yani. Çok uzun zamandır bendeydi en son odalara falan sıkıp bitirdim.
bitenler blog listerine agiz calkalama suyu duru ametist dus jeli
bitenler blog listerine agiz calkalama suyu duru ametist dus jeli
Listerine ağız çalkalama suyu: Bu markayı seviyorum ben. Ağzı yakıyor evet ama bana işe yarıyormuş gibi geliyor. Tekrar alırım.

Duru ametist duş jeli: Çok uzun süre duşta beklediği için yazıları silindi. Güzel bir kokusu var bana denizi kumu güneşi hatırlatıyor nedense :) Yazın mutlaka tekrar alacağım ama bu sefer küçük boyunu. Artık büyük boy duş jeli almayacağım çabucak sıkıldığım için bitirmek işkence gibi oluyor.

bitenler blog pantene argan yagli elixir
bitenler blog pantene argan yagli elixir

Urban Care collagen sıvı saç kremi: Saçlarımı güzel açıyordu ama belirgin bir nemlendirme göremedim. Bir daha almam heralde.

Loreal Elseve normal saçlar için bakım yağı: Bu ürünün kokusuna bayılıyorum. Çok fazla kullandığım için  ( saçlarımı ikiye ayırıp sol tarafa 7-8 pompa, sağ tarafa da 7-8 pompa)  sürüldüğü gün parfüm gibi kalıcı oluyor ve buram buram kokuyor saçlarımda. Güzel de nemlendiriyor yalnız ben çok kullandığım için biraz ağırlaştırabiliyor.Tekrar alabilirim

Pantene argan yağlı saç serumu: Bunu da aynı şekilde bol kepçe kullandım. Ama bunun yapısı Elseve kadar yoğun değildi saçlarımı ağırlaştırmadı. Nemlendirmeleri aynıydı. Klasik Pantene kokusuna sahip. Tekrar alabilirim
 bitenler garnier makyaj temizleme suyu arindirici temizleme jeli cift fazli goz makyaj temizleyici
garnier makyaj temizleme suyu arindirici temizleme jeli cift fazli goz makyaj temizleyici bitenler 
Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu: Bu ürünün temizlemesinden memnunum. Ciltte yapış yapış bir his bırakmıyor, kokusu yok denecek kadar hafif.  Şuan ikinci şişeyi açtım kullanıyorum.Göz makyajında fena değil ama ben sadece cilt makyajımı çıkarmak için kullandım göz makyajında çift fazlı ürünleri tercih ediyorum.

Garnier arındırıcı temizleme jeli: Böyle jel yapılı ürünlerin tek başına çok arındırıcı bir temizlik yaptığını düşünmesemde yüz fırçaları ile kullandığımda memnun kaldım. Makyajımı sildikten sonra kalıntıları temizlemek için kullandım genelde.

Garnier çift fazlı göz makyaj temizleyici: Bu biten ikinci veya üçüncü olmalı. Rimeli eyelinerı güzel çıkarıyor memnunum. Şuan aynısını kullanıyorum yine.
benri kare peeling pamuk rituel de beaute isitici bant  bitenler
benri kare peeling pamuk rituel de beaute isitici bant bitenler

Benri kare makyaj temizleme pamuğu: Benri pamukları ilk defa kullandığım için burada yorumlamak istedim. Bana biraz ince gibi geldi, kalın hidrofil pamuklarla daha rahat edıyorum ben. Özellikle eliniz benim gibi bol kepçeyse makyaj temizleme suyunu dökünce birden daha da inceliyor ve yüzünüze sürdükçe sular damlıyor. Benim için tek artısı ürünleri daha kararında dökmeyi öğrenmem oldu :) Hidrofil pamuklarla devam edeceğim.

Benri peeling etkili makyaj temizleme diski:  Bunlar elips şeklinde, bence yüzü temizlemek için şekil itibariyle kareden daha uygun ama pamuğa makyaj temizleme suyunu dökünce pamuk sanki eriyordu ve yüzünüze bir sürü tanecik sürüyormuşsunuz gibi oluyordu. O tanecikler benim canımı acıttı hiç memnun kalmadım. Neyse ki pamuğun arka tarafı düzdü de arkalarını kullanarak bitirdim. Bir daha almam.

Rituel de Beaute özel günler için ısıtıcı bant: Bu paketin  içinde iki tane var ikisini de kullandım. İç çamaşırınızın veya atletinizin iç tarafına yapıştırıp kullanabilirsiniz ben ikinci bandı atletimin iç tarafına tam karnıma gelecek yere yapıştırdım daha memnun kaldım. Boyut olarak küçük ve inceler giysinizin üzerinden belli olmuyor yani ağrınızın olduğu gün evde değilseniz kullanışlı oluyor. Bi sıcak su torbası kadar fazla sıcaklık vermese de ısıtıyor. Bu ürün bana firma tarafından gönderilmişti, şimdilerde Gratis'te satılmaya başlandı satın alabilirim ben de.

 Benim bitenlerim bu kadardı. Sizin bu ürünler içinde memnun kaldığınız veya kalmadıklarınız var mı ?

46 yorum :

  1. Merhaba bloğunuzu takipteyîm ,sevgilerîmle
    tigrisdriver.blogspot.com Minik Meleklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok teşekkür ederim bende sizi takibe alıyorum hemen :)
      Sevgiler :)

      Sil
  2. elidor boyalı saçlar için kuru şampuandan ben de hiç memnun kalmadım tatlım, kesinlikle tavsiye etmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kuzum boşa alınmış bi ürün oldu :/

      Sil
  3. Bu şampuanilar neden ilk aldıgında çok iyi oluyor da zamanla etkisini kaybediyorlar anlamıyorum.Ben de hep aynı sorunla karşılaşıyorum:((Post için tesekkürlerbana da buyrun:)http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende anlamıyorum valla acaba beklentisiz mi alıyoruz zamanla çevremizden iyi ürünler duydukça beklenti mi yükseliyor bilemedim. Ben teşekkür ederim ziyaret edeceğim blogunuzu :)

      Sil
  4. dus jellerimi ben de cok uzun sure kullanmayi sevmiyorum. o yuzden hep kucuk boylarini aliyorum. o kadar cok farkli dus jeli var ki cok cok sevdigim bir urun bile olsa aynisini tekrar almak yerine farkli urunleri denemeyi tercih ediyorum. bu arada stokladigim ender urunlerdendir dus jelleri nedense :) ojeler disinda bir tek onlara zaafim var :)

    http://nailartinwonderland.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bende de bi duş jeli zaafı var önümüzdeki 6-7 ay duş jeli almasam olur yani ki ben stokçu biri değilimdir hiç, bi ürün bittikten sonra yenisini almayı severim. Ne olacak bizim halimiz böyle :)

      Sil
  5. thanks for the visit and for the follow dear, I appreciate it so much!
    Following you back..
    love,
    Cassie Thriftier

    YanıtlaSil
  6. Benim saçlarıma hiç bişey fayda etmiyor. Fayda sağlayan da geçici. Kuru, kalın telli, kıvırcık nem diye bir şey yok. Neyse ben de takipteyim sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kolay kolay bi üründen memnun kalamıyorum malesef, çoğu kişide işe yarayan ürünler bende yaramıyor anca bol bol kullanınca iyi sonuç veriyor. Teşekkür ederim :))

      Sil
  7. Bioblasi cok severim ben omrumun sonuna kadar sanirim osampuani kullanacagim sacimibir tek o yaglandirmiyor 3gun.digerleri 1gun bile surmez. gliss kuru ben de sevmiyorum sacimda yagli bir hiss birakiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım bu kadar yıpranmış değilken Bioblas benim de favorimdi saçlarıma iyi geliyordu. Ama şimdi o bile işe yaramıyor :/ Gliss'ten tek memnun kalmayan ben değilmişim demekki çoğu kişi seviyor ya :)

      Sil
  8. Thanks for the following; I´m already following you ;) Nice review :)
    Today new post, Necklace in Caribbean
    Kisses from Spain, Kela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you honey :)
      I'll visit your blog :)
      Kisses :*

      Sil
  9. Very nice post!
    Follow you! :)
    xxx
    S
    http://s-fashion-avenue.blogspot.it

    YanıtlaSil
  10. Bitenler yazılarına bayılıyorumm :) Çok güzel bir yazı olmuş süslü şirinem Urban Care Şampuan ve saç kremini ben de deneyip memnun kalmıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalan nadir kişilerdeniz sanırım kuzu :)) Teşekkür ederiimm ^_^

      Sil
  11. garnier makyaj temizleme suyu iyi ki aldım dediğim ürünlerden. elidoru beğenmediysen bir de batiste'nin kuru şampuanlarını dene ben çok memnun kaldım :) bloguma bekleriiim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende severek kullanıyorum :) O kuru şampuanı çok duydum bir gün deneyeceğim mutlaka, teşekkür ederim canım :)
      Hemen geliyorum bende,sevgiler *-*

      Sil
  12. Thank you :) Ok honey :)

    YanıtlaSil
  13. Garnier makyaj çıkarma suyu yokken biz ne yapıyormuşuz valla iyi ki var :) Elidor'un normal saçlar için olanı fena değil gibi onu da bir dene.
    Takipteyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden ya bende bi düşündüm de cildim hiç temizlenmiyormuş demekki o zamanlar :) Tamam canım aklımda tutacağım teşekkür ederim :)

      Sil
  14. Thanks for following, following back now. Great post.
    http://zanesaria.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Ben çok sevdiğim ürünler bitmesin sevmediğim ürünler bitsinde çöpe atıym diye bekliyorum.Tek miyim böyle düşünen acaba? Bloğunuzu takibe aldım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek değilsin bende çok fazla sevdiğim ürünleri kullanmaya kıyamıyorum :) Teşekkür ederimm :)

      Sil
  16. Nemlendirici arıyorsan Elseve Komple Onarıcı 5'i öneririm. Saçlarım parlaklığını kaybetmişti sanki, o şampuan sayesinde düzelmişti.

    Bu arada header hala gri, işe yaramadı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda tutacağım kuzum sağol :) Bahsettiğin ayarı yaptım yeni yüklediğim resimler grileşmiyor ama blog headerımın ölçülerini bilmiyorum ve bilgisayarda bir sürü header var farklı ölçülerde bişeyleri elime yüzüme bulaştırmıyım diye headerımı yenileyemedim :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  17. Hey thank you for following my blog, I followed back :)

    YanıtlaSil
  18. İade-i ziyarete geldim hanımmmm :) Bioblas yağlı saçlar için kullanıyorum bende vallahi muhteşem :) Seçimlerin harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin tatlıııım :) Aa o çeşidini denememiştim saçlarım bi kendine gelebilse bende yağlı saçlar için olan şampuanlara dönmek istiyorum, kuru saçlar için olanlar çabuk yağlandırabiliyor aklımda bulunsun bu :) Teşekkür ederiim :)

      Sil
  19. Ben de geldiim :) Saçları sürekli dökülen biri olarak Bioblas her çeşidini denedim, dökülmeye hiçbir faydası olmasa da ben de sırf temizlemesini sevdiğim için yıllardır kullanıyorum. Ayrıca Elseve yağ da bayılarak kullandıklarımdan fakat ben sağ ve sol tarafa 2-3er pompa kullandığımdan daha uzun süre gidiyor ve ağırlaştırmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiiin :) Evet bende dökülmelere bi katkısını göremedim, saç dökülmen için biotin hapı öneririm canım :) Saçların benim kadar kötü durumda değil demekki nasıl özeniyorum sizlere bi bilsen :)

      Sil
  20. Ben duş jellerini çook seviyorum ya :)) Duru'nun denemediğim duş jeli kalmadı sanırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendee :) Ben Duru'nun çeşitlerine yeni yöneldim sayılır Palmolive kullanmıştım çoğunlukla :)

      Sil
  21. Great blog ♥
    Please follow me first and let me know if you followed me.
    I will follow you back after it.

    http://czillen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Hi dear! I'm following you now on GFC!

    I followed you on GFC, hope you'll follow back!


    Another earth pink

    Twitter

    Instagram


    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...