27 Ocak 2015 Salı

Pantene Keratin Onarıcı E Vitaminli Saç Bakım Yağı

Merhaba :)
Saçlarım çok kuru olduğu için saç bakım yağları vazgeçilmezlerim arasında. Saçlarımı kuruttuktan sonra krem ürünler tercih etmiyorum çünkü saçları çok ağırlaştırıyor ve yapış yapış yapıyor. Pantene'in bu saç bakım yağını hem ıslak saçıma hemde kuru saçlarıma uygulayabiliyorum.
Klasik Pantene kokusuna sahip, ben seviyorum bu kokuyu.

Pantene Keratin Onarici E Vitaminli Sac Bakim Yagi
Pantene Keratin Onarici E Vitaminli Sac Bakim Yagi


Çoğunlukla saçlarımı yıkadıktan sonra kurutma öncesinde kullanıyorum.  Saçlarımı ikiye ayırıp her iki tarafa da 6-7 pompa sıkıp saçlarımı tarıyorum.
Nemlendirmesine orta diyebilirim. Benim saçlarım aşırı kuru hiçbir ürün saçlarımı yumuşacık yapmıyor. Bu üründe yapmıyor ama kuruluğunu bir nebze alıyor sert sert olmuyor saçım.
Yapısı orta yoğunlukta diyebilirim. Ağır bi ürün değil bol kullanmama rağmen saçlarımı ağırlaştırmıyor.
Elektriklenmesine de herhangi bir etkisini görmedim. Son zamanlardaki deneyimlerime göre duşta uygulanan saç kremleri elektriklenmeyi önlemede daha başarılı. Aslında elektriklenmeyi önleme konusunda Elseve'in normal saçlar için olan yağından memnundum ama saçlarım biraz toparlanmaya başladığı için hafif hafif ağırlaştırmaya başladı saçlarımı.
Pantene Keratin Onarici E Vitaminli Sac Bakim Yagi
Pantene Keratin Onarici E Vitaminli Sac Bakim Yagi

Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu. Her zaman söylediğim gibi, benim saçlarım defalarca işlem gördüğü için çok fazla kuruluk yaşıyorum saçları benimki kadar kötü durumda olmayanlar daha çok memnun kalabilir.
Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 13-14  lira civarında olmalı.

22 yorum :

  1. postun için sağol , ben de almayı düşünüyordum, fkir edinmiş oldum..:))9
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Nice review :)
    Today new post, Ribbon UGG
    Kisses from Spain, Kela

    YanıtlaSil
  3. Great Post Dear !
    http://amyfashion18.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. canım blog adresim değişti yeniden takibe alır mısın?

    YanıtlaSil
  5. Canımcım, ben de senin gibi kuru saçtan muzdarip biriyim. Envayi çeşit yağ bal maske krem kullanmış biri olarak sana tek tavsiyem var. 5 ölçek saf su ya da gül suyuna 1 ölçek gliserin koy, ıslaklığı alınmış nemli saçına bu karışımı sık. Gliserinin nemi hapsetme özelliği vardır ki kuru saçın ihtiyacı olan şey de nemdir. Tek dikkat etmen gereken asla kuru saçına sıkma ve saçını ısıyla kurutma kendi halinde kurut.

    Artık saçlarım yumuşak, parlak ve kırıklarım ciddi oranda onarıldı. 6 yıldır röfleden saçları yanmış biri olarak söylüyorum bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gliserini hiç denememiştim ama şimdi çok umutlandım :) En kısa sürede edinip deneyeceğim canım çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Kesinlikle dene kuzum, düşün benim röfleden yanmış matlaşmış ve horoz gibi kabaran saçlarımı bile adam etti. Detaylı yazısını şurada yazdım
      kozmetiksandigi.blogspot.com.tr/2015/01/gliserinle-sac-kiriklarini-onarin.html

      Sil
    3. Şuan saçlarım tamda o durumda :D hemen bakıyorum tatlım :)

      Sil
  6. Açıklamalı görüş ve bilgilerin için teşekkürler. Bilgi edindim ;)

    YanıtlaSil
  7. Sounds so good, lovely review. ^^
    Greetings Nessa

    YanıtlaSil
  8. Great review and product.

    missymayification.blogspot.co.uk

    YanıtlaSil
  9. Nice review, I have only tried Pantene's shampoos and conditioners and they are really nice, I will see if I can find this oil. I am following your blog via GFC, it would be really nice if you followed me back.
    Greetings.
    Sabina
    thisblogbelongstosabi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. kuru saçlarım için deneyebilirm sanırım :)

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar,

    Saçın nemini ve yumuşaklığını korumak için saç bakımını aksatmamak gerekiyor. Özellikle boyalı saçların neme daha çok ihtiyaç duyduğu bir gerçek. Çünkü saç boyaları saçı biraz kurutuyor. Doğal bir bakımdan yanaysanız zeytinyağı ve hindistan cevizi yağıyla saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Saç yapınıza uygun bir saç maskesiyle de saç bakımınızı yapabilirsiniz. Ben de kızıl saç bakımı üzerine yazdığım yazımı paylaşmak istedim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kizil-sac-ile-ilgili-en-cok-aldigim-sorular-ve-yanitlarim/ Belki ilgilenenlere faydalı olur diye. ♥

    Sağlıkla kalın,
    sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...