21 Nisan 2015 Salı

İsana Kuru Şampuan

Merhaba :)
Bugünkü konuğum İsana markasının kuru şampuanı. Benim saç uçlarım ne kadar kuruysa malesef saç diplerimde o kadar yağlı. Bugün yıkadıysam mesela ertesi güne hemen yağlanır. Önceleri hergün hergün yıkıyordum ama sonradan bunun saçlarımı yorduğunu ve daha çok kuruttuğunu farkettim o yüzden en azından 2 günde bir yıkamaya çalışıyorum. 

Önceden saçlarımın daha geç yağlanması adına yıkama aralıklarımı biraz daha uzatmıştım mesela 3 güne bir veya dışarı çıkmamak şartıyla 4 güne bir falan ama bunun sadece kendime işkence olduğunu farkettim çünkü saçlarımın yağlanma süresi  gecikmedi. O yüzden eğer saçlarınız benim gibi çabuk yağlanıyorsa 2 güne 1 yıkamak en ideal olanı bence.

isana-kuru-sampuan-yorumlari-yagli-saclar-icin
isana-kuru-sampuan-yorumlari-yagli-saclar-icin

Neyse konumuza dönecek olursak, Elidor ile olan ilk kuru şampuan deneyimim kötü olsa da saçlarımın ikinci gününü idare etmesi adına kuru şampuanlara bi şans daha verip İsana kuru  şampuanı almıştım. Uzun zamandır bende ve artık hakkındaki düşüncelerim netleşti.


Öncelikle saçlarınıza sıktığınızda saç diplerinizi beyaz beyaz yapmıyor bu sevdiğim bir yönü oldu. Okuduğum yorumlara göre herkes saç diplerinde pudra bırakıyor yazmış ama ben öyle bi sorunla karşılaşmadım.
Kokusunu pek sevemedim. Bana biraz ağır ve fazla kalıcı geldi. Kuru şampuanların kokularını daha hafif ve kremsi kokulardan yapmalılar bence. O an saç kirlenmiş olduğu için insan zaten halinden rahatsız oluyor bir de saçlarında sürekli o ağır kokuyu duymak daha da rahatsız ediyor.

Etkisine gelirsek malesef benim saçlarımı sadece 1 saatlik kurtarmaya yetiyor.1 saatin sonunda saçlarım eskisi gibi kirli gözüküyor. Bir de etkisi geçmiş olmasına rağmen burnuma hala o kuru şampuan kokusunun gelmesi beni iyice sinir ediyor. Zaten çok başarılı bir ürün olmadıkça bir ürünün kokusunu sevemediysem benim için bitmiştir kullanamıyorum.

İsana kuru şampuan benim memnun kalmadığım ve bir daha almayacağım bir ürün oldu. Siz denediniz mi bu ürünü?

17 yorum :

  1. bende denemistim bende memnun kalmadim hiccc faydasi yok

    YanıtlaSil
  2. Bu gün yazmasaydın iletisim formundan yazıcaktım niye yazmıyorsun diye :) yazılarını okumak hem bilgilendirici hemde güzel :) isananın saç spreyinden sonra hiç bir ürününü denemk istemiyorum.elidorda yapamadı güzel birsey senn yazına gore isana da.en iyisi batiste :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öylemi isabet olmuş o zaman :) Yorumlarım netleşene kadar denemek istedim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem :) Sanırım ben de en sonunda batiste i deneyeceğim artık onu da sevemezsem kuru şampuan defterini kapatırım :)

      Sil
  3. Anlaşamıyorum ben şu kuru şampuanlarla bir türlü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şu ana kadar anlaşamadım malesef :/

      Sil
  4. Merhaba,blogun çok hoş ve bilgilendirici.Takipteyim.Sık sık görüşmek dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Merhabalarr iadei ziyarete geldim ve çok çok memnun kaldım.Böyle devam edin.Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. merhaba blogunuzu yeni keşfettim takipteyim sizi de bloguma beklerim makeupby-ezgi.blogspot.com :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa blogunuza uğradım ben takipteymişim zaten sizi :)

      Sil
  7. Benim de çok çabuk yağlanıyor saçlarım. Gerçekten 2 günde 1 yıkamaktan başka çözüm yok :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de denemiştim, saçlarım çok çabuk yağlanır bu da dediğin gibi pek yardımcı olmadı. Ama ben kokusuna bayılmıştım. Ben yağlanma problemini çözemedim ama sivilce ilacım çözdü. Artık saçım hiç yağlanmıyor. Ayrıca ben buralarda yeniyim bloguma beklerim :) http://makyajcimm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce ilacının o tarz etkilerini duymuştum, ne güzel sorununuz çözülmüş :) Tabii bakacağım :)

      Sil
  9. yorumlara bakılırsa bilindik bir marka gibi duruyor ama ben İlk defa duydumm:) bilgilendirici bir yazı olmuş takibindeyim senide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossman'larda satılıyor şuan her şehirde mağazası yok belki o yüzden duymamışsındır :) Tabiki geliyorum :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...