9 Nisan 2015 Perşembe

Yves Rocher Kuru Saçlar için Yulaflı Maske

Merhaba :)
Bugün size Yves Rocher'nin kuru saçlar için çıkardığı seriden yulaflı saç maskesi hakkında deneyimlerimi paylaşacağım.  Daha önceden  bu serinin şampuanını  kullanıp sevmiştim  (yorumları burada) bu yüzden maskesine de bi şans vermek istedim.

yves-rocher-kuru-saclar-icin-yulafli-maskesi-yorumlari
yves-rocher-kuru-saclar-icin-yulafli-maskesi-yorumlari


Benim saçlarım çok kuru ve yıpranmış olduğu için bu ürünü her duşta saç kremi gibi kullandım. Nemlendirmesi malesef bana yetersiz geldi. Saçlarımın elektriklenmesine veya matlığına da herhangi bir faydasını göremedim.

 Çok yoğun bir kokusu var. Şampuanı da aynı kokuya sahipti ama bu kadar yoğun olmadığı için beni rahatsız etmiyordu aksine seviyordum diyebilirim. Bu ürünün aşırı derecede yoğun. Bir de bitkisel bir koku olduğu için katlanmak daha da zor oldu.

yves-rocher-kuru-saclar-icin-yulafli-maskesi-yorumlari
yves-rocher-kuru-saclar-icin-yulafli-maskesi-yorumlari

150 gramlık bir ambalajı var. Yapısı yoğun olmasına rağmen saçlarıma yetmediği için bol bol kullandım ve 3-4 kullanımda gördüğünüz gibi yarısından fazlası kullanılmış oldu. Şuan içerisinde 2-3 kullanımlık ürün var, az kaldığı için kullanıp bitireceğim ama bir daha almayı düşünmüyorum.

Siz yves rocher  kuru saçlar için yulaflı saç maskesini kullandınız mı?

21 yorum :

  1. Aynı serinin şampuanını kullanmış, vasat bulmuştum. Demekki saç maskeside öyleymiş bilgilendirdiğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanı benim saçlarıma baya ıyı gelmişti ama maskesini önermem canım özellikle çok kuru saçlar için :)

      Sil
  2. merhaba,ben de kullanıp memnun kaldığınız düşünerek,heyecanla okumaya başlamıştım yazıyı:( benim de saçlarım çok kuru ve aşırı yıpranmış durumda..neyse yeni ürünler denedikçe paylaşırız artık..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef sevemedim :/ Aynen sırada yeni ürünler var, inşallah onlar daha iyi çıkar :)

      Sil
  3. Yves rocher 'nin bu zamana kdar hiç şampuan ya da maskesini kullanamadım.duş jellerini seviyorum yoğun kokularından dolayı bir de serum ve parfümünü kullanıyorum şuan.her maske işe yaramıyor bu da onlardan biriymiş sanırım.ben 1 yılı aşkın elsevin saç maskesini kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederimm kuru saç uçları için birebir belki sende memnun kalırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elseve maskeleri çok övülüyor saç kreminden memnun kalmadığım için denemeye korkmuştum ama en sonunda deneyeceğim sanırım :) Hangi çeşidini kullanıyorsun canım?

      Sil
  4. Great post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. geldim ama ne yorum yazsam bılemedım hıc kullanmadıgım seyler bunlar korkarımkı saclarıma surmeye ben bunları :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle zararlı şeyler değil ya :)) Teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  6. merhaba..:)iadeyi ziyarete geldim:)bloguğunuz çok güzel faydalı paylaşımlar dilerim:)

    YanıtlaSil
  7. I always love Ives Rocher!

    YanıtlaSil
  8. Bende bi ara maskesini kullanmıştım canım :) Bende herkesi bloğuma beklerim
    makyajligunler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Benim de saçlarım tam tersine çabuk yağlanır.Samimi paylaşım için teşekkürler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de saç diplerim çabuk yağlanıyo ama saç uçlarım çok kuru olduğu için yoğun nemlendirici şeyler kullanıyorum :) Ben teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Hiç kullanmadığım bir ürün sanırım yazından sonra da hiç kullanmayacağım bir ürün olacak :)

    YanıtlaSil
  11. Watsons Treatment Wax serisinin sac maskelerine göz atmanı öneririm :) ben papatyalı olanını kullandım fiyatına göre iyi buldum. Çok uygun 6-7 liraydı sanırım, memnun kalmasan bile pek bir kaybın olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ballısını ve avokadolusunu kullanmıştım ben de. Ballısı biraz nemlendirmede yetersizdi ama avokadolu kesinlikle fiyat performans açısından çok iyiydi :)

      Sil
  12. kullanmadım ama almayı düşünüyordum şu an yves roche nın sıtesınde kafayı yemek uzereyım hangı şampuan ve kremı alıyım dıye:( saçlarımın uçları felekat kuru ama kepek sorunumda var baya kafam akarıştı:(

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...