30 Haziran 2015 Salı

Bitenler #5

Herkese merhaba :)
Yine bir bitenler yazısı paylaşacağım sizlerle. Bloga bir süre ara verdiğim için elimde çok fazla ürün birikti. Bu yüzden bugün yarısını yazacağım diğer yarısını da birkaç hafta sonra paylaşmayı düşünüyorum.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015


Pantene Keratin Onarıcı Yağ: Bu yağı severek kullandım saçta ağırlık yapmıyor ve nemlendiriyor.

Yves Rocher Saç Bakım Yağı: Bu yağı maske olarak kullanıyorum saçlarıma güzel bir parlaklık verdiğini düşünüyorum şuan ikinci şişesi bitmek üzere.

Maybelline Affinimat Fondöten: Bu fondöten yağlı cildimde kusma, sivilce vs yapmayan tek fondöten diyebilirim. Ayrıca cilde donuk bir matlık da vermiyor sağlıklı bir görünüm veriyor. İyiki keşfetmişim şuan ikincisini kullanıyorum ve bittikçe almaya devam edeceğim.

 Spirit of Violet Kiss Parfüm: Bu parfümün baya yoğun ama harika vanilyalı bir kokusu var. Kışa çok yakışan bir koku. Bunu sıktığım zamanlar çevremdekiler tarafından da çok beğenilmişti. Malesef Türkiye'de satılmıyor bana Almanya'dan hediye gelmişti. Normalde yurtdışı alışverişi yapmayı sevmiyorum ama sırf bunun için yapmayı düşünüyorum :)

Farmasi diş macunu: Bu diş macununun hafif bi yapısı vardı, temizlemesi fena değildi. Büyük boyunu almam.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Watsons Lavantalı El Sabunu: Bu sabundan daha önce de bi tane bitirmiştim. Hoş bir kokusu var tekrar alabilirim.
Karline Manikür: Tırnak etlerini kısa sürede yumuşatmasını beğendim, ayrıca kreminin kokusu da çok güzeldi. Ayrıntılı yazısını yazacağım.
Loreal Peeling: Bu bitirdiğim üçüncü veya dördüncü olması lazım. İlk başlarda çok seviyordum fakat cildimden zor arındığı için soğudum bir daha almayacağım.
Parmex Aseton: Bu benim favori asetonum. Şimdi Benri'yi kullanıyorum ama buna geri döneceğim.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Nivea Soft El kremi: Bu ürünü sadece ellerimde değil tüm vücudumda kullandım. Nemlendirmesi ve kokusu gayet güzeldi. Elimdeki kremler azalırsa tekrar alabilirim.
Rexona roll-on: Her bitenlerimde mutlaka oluyor bu ürün. Çok memnunum, hem kokusu hemde koruması çok güzel.
Signal White Now diş macunu: Bu diş macunu güzeldi ama biraz yoğun yapılıydı dişlerden arındırmak zor olabiliyordu. Bir daha almayacağım.
Ziaja Sensitive Gece Kremi: Ben yağlı ciltliyim ve bu krem bana çok ağır geldi. Ayrıca hassas ciltler için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Cala makyaj temizleme mendili: Performansı fena değildi ama makyaj temizleme suyu ve pamukla daha rahat ettiğimi farkettim o yüzden bir daha almayacağım.
İpelina Oje Temizleme Pedi: Ojeyi  güzel çıkarıyor. Paket içinde olduğu için çantada taşımada çok pratik. Yalnız hafif yağlı bir yapısı var.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Nivea Duşta Vücut Kremi: Bu ürünü ilk aldığımda çok beğenmiştim ama sonradan düşüncelerim değişti. Duştan çıktıktan sonra evet vücudunuz nemli oluyor ama bu nem birkaç saate uçup gidiyor. (normal ciltliyim ) Ayrıca şişesi çok sert ve çok zor sıkılıyor. Bu yüzden bir daha almayacağım.

Nivea Duş jeli: Bu duş jelini beğendim. Klasik Nivea kokusuna sahip, temizlemesi de güzel.

Urban Care sıvı saç kremi: Severek kullandım, saçlarımı açmaya yardımcı oluyordu ama farklı ürünler denemek istiyorum bundan sonra.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Garnier Kusursuz makyaj temizleme suyu: Bu biten ikinci şişemdi. Makyajı güzel çıkarıyor memnunum. Şuanda elimde yağlı ciltliler için olan versiyonu var.
Yves Rocher 3ü1 arada şampuan: Bu şampuan fena değildi. Saçlarıma güzel bir parlaklık veriyordu ama pek nemlendirme etkisi yoktu o yüzden bir daha almayacağım.
Pantene Saç maskesi: Bu maskeyi çok seviyorum. Özellikle Yves Rocher yulaflı şampuanla çok güzel bir ikili oluyorlar. Saçlarım bu ikiliyi kullandıktan sonra yumuşacık oluyor. Elimdeki ürünleri azalttıktan sonra tekrar alacağım.
Yves Rocher yulaflı saç maskesi: Bu maskeyi malesef hiç beğenemedim. Maske olmasına rağmen nemlendirmesi çok yetersiz ve kokusu çok yoğun. Bir daha almam.
Blistex Sensitive Lip Balm: Bu lip balmi seviyorum. Nemlendiriciliğinin ve tedavi etmesinin med plustan bir farkı yok. Sadece renksiz ve tadı olmayan hali.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Duru Gourmet El sabunları: Bu sabunları çok beğendim kokuları jelibona benziyor. Tekrar alabilirim.

Komili Köpük Sabun: Kokusunu el sabunu için biraz ağır buldum. Tekrar almayacağım.

Isana kuru şampuan: Bu kuru şampuanı hiç beğenmedim.Hem kokusu çok kötü hemde 1 saat sonra saçları eski halinden beter yapıyor. Zaten bitiremedim, sanırım kedilerim düşürmüş fıslatma yeri bozuldu o yüzden atıyorum.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

Duru Gourmet Duş Jeli: Kokusu el sabunuyla aynıydı çok sevdim. İleride tekrar alabilirim.
Giovanni Saç maskesi: Bu uzun zamandır bende. İlk zamanlar biraz beğenmiştim ama daha iyilerini bulunca etkisiz bir ürün olduğuna karar verdim. Bir daha almayacağım.
Lapitak Ayak Bakım Kremi: Bu kremi bitiremedim. Yapısı bana fazla ağır geldi bu yüzden pek kullanamadım, farklı markaların ayak kremlerini deneyeceğim.
Urban Care Collagen Keratin Saç Maskesi: Bu maske fena değildi. Deneme boyu olduğu için birkaç kere anca kullanabildim o yüzden fikirlerim net değil.Belki ileride büyük boyunu alabilirim.
Oriflame Fondöten: Bu fondöten benim ilk fondötenlerimden. Ciltte doğal duran ve sağlıklı gösteren bir fondötendi ama başka fondötenler aldıkça bunu kullanmayı unuttum ve malesef son kullanma tarihi geçti.

bitenler-urunlerim-blog-2015
bitenler-urunlerim-blog-2015

İsana Armutlu duş jeli: Yine ilk zamanlarda beğendiğim sonraları sıkıldığım bir ürün. Kokusu sıcak suyla birleşince değişiyor ve garip oluyor. Bu yüzden duş jeli olarak kullanmayı bıraktım el sabunu olarak kullanıyorum. Bu şekilde memnunum kokusu çok güzel ama bir daha almam.

Yves Rocher Kayısılı Peeling: Bu peelingden çok memnunum. Yapısının ince olması, ciltten kolay arınması, minik pütürleri temizlemesi çok güzel. Şuan ikincisini kullanıyorum.
Garnier Göz makyaj temizleyici: Yine sevdiğim bir ürün. Kapak tasarımı çok pratik. Elimde ikincisi mevcut severek kullanıyorum.
Voel El Kremi: Bu kremi pek beğenmedim. Nemlendirmesi azdan ortaya doğru. Kokusu da fena değil. Büyük boyunu almam.
Otacı Lavantalı Sabun: Bi ara sırtımda sivilceler çıkmıştı bunu Avon'un duş jeline bağladığım için bi süre duş jeli kullanmak istemedim. O sırada bu sabunu kullandım. Duşta pek lavanta kokusu hissedilmiyor ama sivilcelerime iyi geldi.

Benim bitenlerim bu kadardı. Ben yazarken yoruldum inşallah siz okumaktan sıkılmamışsınızdır. Kullandığınız ürünler var mı bunlar arasından?

20 yorum :

  1. Çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş canım bende alacağım ve almayacağım ürünler hakkında bilgi edinmiş oldum:)

    YanıtlaSil
  2. Vanilyalı o parfümü inanılmaz merak ettim vanilya delisi olarak fakat sakın yurtdışından parfüm almaya kalkma eline ulaşmaz geçişi yasak sıvıların.. Yurtdışı alışveriş kurdu olarak seni uyarayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya :/ Almanyadaki akrabalarıma kaldım o zaman :d Teşekkür ederim canım uyarın için :)

      Sil
  3. yves saç bakım yagını çok merak ettim canım yazın açıklayıcı olmuş ellerine sağlık :)
    BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    İNSTAGRAM:evintekkizimona

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parlaklık konusunda iyi bir bakım yağı diyebilirim, teşekkür ederim canım :)

      Sil
  4. Parfumu cok merak ettim ben de yaa vanilyaya bayiliyorummm 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeee :) Bu baya ağır bi koku ama benzerine daha rastlamadım :)

      Sil
    2. olsun her türlüsüne bayılıyorummm :)) bi ara rebul markasının vardı vanilya ve amber parfümü o da ağır bi parfümdü ama ben bayılıyodum ne yazık ki piyasadan kalktı sanırım yok hiçbir yerde :(

      Sil
    3. Ben de hiç rastlamadım valla :/ Bath & body works vanilla warm sugar da çok güzel vanilyalı bi koku şehrinde BBW varsa bi bak derim :)

      Sil
  5. Canım strawberry'de varsa o parfüm alabilirsin aslında. Onlar bu konuda güzel çalışıyor. Geçen gün ig'da görmüştüm parfüm alan birini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım ama yokmuş malesef :/ Amazon'da gördüm en son ama şimdide yurtdışından sıvı geçişi yasak diyorlar akrabalarıma kaldı yine :)

      Sil
  6. Adorable. I really like. Keep in touch, pls. Wish you happy week! Big kiss

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Uh :D ne çok şey bitirmişsin :D ben bunları ancak 3 ayda falan bitirebilirim.Umarım daha sık yazarsın :) görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de bi 3-4 ay olmuştur bir anda biten şeyler değil :) Bundan sonra daha sık yazmaya calısacağım teşekkür ederim, görüşürüz :)

      Sil
  8. Maşallah bu bitenlere :) Çok güzel ve detaylı bir yazı olmuş canım gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzum aynen gelsin yeniler :)

      Sil
  9. oh maşallah. Gelsin yeniler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin en eğlenceli kısmı yenilerini almak zaten :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...