5 Haziran 2015 Cuma

Narecza.com | Janson Beckett Ürünleri

Herkese merhabaa :)
Uzun zamandır buralarda yoktum. Blogumu açtığımdan beri ilk defa bu kadar boşladım diyebilirim. Hem çok yoğundum hem de bir sürü aksilik üst üste geldi.Aileden sağlık sorunlarımız oldu, kedim doğum yaptı (anane oldum :), benim çok yoğun derslerim vardı falan. Tam onlar düzene girerken  İnternet paketimizin  süresi bitti, Ttnet'ten yeterince kazık yediğimiz için bu sefer daha bilinçli bir şekilde yeni bir marka ve iyi bir paket arayışına girdik. Sorduk soruşturduk Superonline'da karar kıldık ve en sonunda tekrar buradayım :)


Ayrı kalma sebeplerimi açıkladıktan sonra artık konumuza gelebilirim. Blogtan ayrı kaldığım bu dönemde Narecza.com benimle iletişime geçti ve  bir paket gönderdi sizlerle onu paylaşmak istedim.



Annagaspi leke gidermeye yardımcı fondöten etkili kök hücre kremi: Bu ürün Nano bitkisel arbutin içeriyor. Ciltteki ton farklılıklarını ve lekeleri gidermeyi amaçlıyor. Ayrıca Spf 39 içeriyor. Bu yönüyle yazın kullanmak için uygun, benim gibi yazın bile fondöten kullanan kişiler için pratik bir ürün. Denedikten sonra ayrıntılı yazısını yazacağım.


Pco Sheep Placente whitening mask:  Bu ürün de cildi daha canlı ve duru bir hale getirmeyi  vaad ediyor. Denedikten sonra bitenler yazılarımdan birinde yorumlarımı bulabilirsiniz.
Narecza.com'a bu güzel ürünler için teşekkür ediyorum :)

Bu arada Narecza.com 'da satılan bir markadan daha bahsetmek istiyorum, açıkçası ben  ilk defa duydum. Janson Beckett bir dermokozmetik firmasıymış. Ürünlerinde anti-aging etkisi olduğunu ve tedavi etme konseptini Janson Beckett bio-mühendislerinin geliştirdiğini söylüyor. Ayrıca hayvanlar 
üzerinde test yapmıyormuş.  Janson Beckett hakında daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz :)


Janson Beckett markasının iki  öne çıkan ürününü göstermek gerekirse;
Janson Beckett OkuSil Güçlü Göz Çevresi Serumu: Bu ürün göz çevresindeki ince çigilere, kırışıklıklara, göz altı torbalarına, elastikiyet kaybına ve nem kaybına tek başına yardımcı olmayı vaat ediyor. İçeriğindeki %10 Arginine ile göz çevresindeki tüm kirliliklerin giderilmesine yardımcı olacağını söylüyor. İlginizi çektiyse buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 


Janson Beckett Alphaderma CE Anti Aging  Formül: Bu çok yönlü bir ürün. Hem güneşin zararlı ışınlarına karşı hem çatlaklara karşı korumayı vaat ediyor. Ayrıca ince çizgilere karşı etkili olmayı ve cildin gençleşmesi, pürüzsüzleşmesi ve onarılmasında da etkili olacağını söylüyor. Ürün hakkında daha ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm Janson Beckett ürünlerini bu linkten inceleyebilirsiniz.



12 yorum :

  1. hediyelerin çok güzel güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  4. Tekrar hoşgeldin o halde :) Bende şu sıralar bazı teknik nedenlerden dolayı yeni yazı yayınlayamıyorum, ancak bir kaç güne hallolacağını düşünüyorum artık, çok sıkıcı bir durum zira :(( Güzel günlerde kullan canım, Narecza'ya da ayrıca teşekkürler, yeni ürünleri böyle tanımak güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kötü bi durum benim işlerim de yoluna giremedi bi :\ inşallah sorun kisa bi surede çözülür canim. Teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  5. İyi günlerde kullan. Sheep placenta'yı merak ettim. Ya çok kıskanıyorum bana hiç ürün gelmedi şu ana dek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğendiğim firmalara mesaj at sende canim gerçi nareczaya ben atmadim ama attigim firmalar olmuştu :)

      Sil
  6. şirine hn sayfanızı yenı keşfettim oldukça güzel buldum malum her bayan gıbı bende saç renk değiştirme sorunu yasadım saçlarım ınatcı ve uzamıyor bu konu ıle ılgılı bılgı verebılırmısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim :) sac uzamasi için ben biotin hqpindqn çok memnun kaldim. Biotin hapi b vitamini grubundan oluşan bi vitamin hapi oluyor

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...