27 Ağustos 2014 Çarşamba

Alışveriş #3 ( H&M ve Deichmann ) Sünnet Düğünü Kombini

Merhabaa :)



Pazar günü en yakın arkadaşımın kardeşinin sünnet düğünü var ve biz alışverişe çıkmak için ancak fırsat bulabildik :( Aklımda düz siyah veya düz beyaz bi elbiseyi pembe topuklu ayakkabıyla kombinlemek vardı. Pembe  topuklu ayakkabı bulmakta zorlanacağımı biliyordum ama düz siyah veya düz beyaz bi elbiseyi bu kadar zor bulabileceğimi tahmin etmemiştim. Bir sürü elbise denedim bazıları fazla abartı oldu,bazıları fiziğime yakışmadı bazılarının fiyatı çok uçuktu :) Artık evdeki elbiselerimden birini giyerim diye düşünürken H&M'de bu elbiseye rastladım



Gördüğünüz gibi dümdüz beyaz bir elbise bunu nasıl bulamadın diyebilirsiniz ama zaten aramak için çok fırsatım olmadı cumartesi çarşıya çıktık bugün de evime yakın olan bir avmyi gezdim. Sünnet düğünü,düğün salonunda olmayacak bu yüzden fazla abiyemsi bir elbise giymek istemedim. Sade,hoş,şık,fiziğime yakışacak bişey arıyordum ki buldum :) Fiyatı 24,95



Bu ayakkabılara ise Deichmann'da rastladım.  Zaten eğer bunları bulamasaydım büyük ihtimalle beyaz elbiseyi almazdım çünkü beyaz bi elbiseyle en çok renkli topuklu ayakkabıları yakıştırıyorum.Pazar gününe de çok az kaldı ve bu aralar alışverişe çıkmak için pek fırsatım yok yani istediğim ayakkabıları bulamama ihtimalim vardı. Neyse ki buldum :)

Resimlerde rengi kırmızı gözüküyor ama aslında soğuk bir koyu pembe. Rengini,duruşunu ve rahatlığını çok beğendim fiyatı da baya uygun olunca kaçırmadım tabiki :)) Normalde 49.90 ama indirim varmış ve bana 24.90 a geldi :)

Çantamı ve takılarımı henüz almadım yarında onlar için çıkacağım.Çanta,takı,saç,makyaj önerilerinize açığım:)

Çantam ve takılarımda tamamlandıktan sonra bu yazının devamına ekleyeceğim :)

Hoşçakalıın :)

7 yorum :

  1. Elbisen çok tatlıymış. Fiyatına uygunmuş. :) Ayakkabı bana daha çok kahverengi gibi gözüktü. :)
    Bu arada çift kayıt meselesi için ben sana en kısa zamanda mailden ulaşacağım. İnşallah sorunu çözeceğiz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) akşam oda ışığında çektim sanırım o yüzden koyu gözüktü yarın gün ışığında tekrar deneyeceğim eğer gerçek rengi gibi çıkarsa ekleyecegim buraya :) Cok hayra gecersin valla canim teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Çok güzel bir kombin olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim :))

      Sil
  3. Merhaba elbise çok güzel hemde çok uyguna almışsın güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Ah, ayakkabılar çok çok çok güzel ya :) Ben deichman ayakkabılarını çok severim, Şahsen orda aşırı güzel ayakkabılar olduğunu düşünüyorum. Elbisen de çok hoş görünüyor, güle güle kullan. Hepsinde de uygun fiyat yakalamışsın bayağı iyi olmuş. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok seviyorum hem güzeller,hem rahatlar hemde uygun fiyatlılar :) Beğenmene çok sevindim :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...