27 Ekim 2014 Pazartesi

Saç Bakım Rutinim


sac bakim rutinim blog
sac bakim rutinim blog 2014
Merhabaa :)
Bugün saç bakım rutinimi paylaşacağım sizlerle. Bu yazıyı çok daha önceden yayınlamam gerekiyordu ama o zamanlar kullandığım sampuan ve sac kreminden bu kadar memnun değildim.Memnun olmadığım ürünleri de paylaşmak istemedim. Aslında hala rutinimde çok memnun olmadığım ürünler var ama genelini seviyorum diyebilirim :)

urban care argan yaglı sampuan ve sac kremi,sac bakim rutinim blog
Urban care argan yagli sampuan ve sac kremi

Urban Care Argan Oil & Keratin Şampuan ve Saç Kremi: Duşta bu ikiliyi kullanıyorum. Hatırlarsanız burada ki alışveriş yazımda bahsetmiştim memnun kalmaya devam edersem saç bakım rutinimde görürsünüz diye. Ve işte buradalar :) Tek başlarına kullanıldığında çok iyi olduklarını söyleyemem ama şampuan ve saç kremi birlikte kullanıldığında çok iyi sonuçlar aldım.Özellikle saç kremini çok sevdim. Saç maskesi diye kullandığım ürünlerle aynı etkiye sahip bu yüzden saç maskesi kullanmıyorum artık. Etkilerine gelirsek kuru saçlarımı güzel yumuşattılar.Saçlarım daha bakımlı gözüküyor artık.

schwarzkopf bonacure silver reflex shampoo,sac bakim rutinim blog
sac bakim rutinim blog

Schwarzkopf Bonacure Silver Reflex Shampoo/ Mor Şampuan: Saçlarımı ilk boyattığımda saçlarım resmen turuncu olmuştu.Yaklaşık 10-12 gün  mevcut şampuanımdan sonra bunu kullandım. Şuan sarı gözüküyorlar.Ama henüz çiğ sarı görüntüsünün tam önüne geçebilmiş değil.Kullanmaya devam edeceğim bakalım. Ayrıntılı yazısı için tık tık


sac bakim rutinim blog
sac bakim rutinim blog

Bioblas Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Sıvı Saç Kremi: Duştan sonra saçlarımı tararken kullanıyorum bunu. Saçlarımı güzel açıyor ve elektriklenmesini azaltıyor. Ayrıntılı yazısı için tık tık

Urban Care Argan Oil Saç Bakım Serumu: Saçlarımı kurutmadan önce ve sonra kullanıyorum.Isıya karşı koruması olduğunu iddia ediyor. Islak saçı çok iyi yumuşattığını söyleyemem ama kuru saçı güzel yumuşatıyor. Ayrıntılı yazısı burada

sac bakim rutinim blog
sac bakim rutinim blog

Elidor Boyalı Saçlar İçin Canlandırıcı Kuru Şampuan: Malesef çok çabuk yağlanan saçlarım var. Saçlarımı yıkamak için fırsatım olmadığı günlerde kullanıyorum. Çok başarılı bi ürün olduğunu söyleyemem hacim vermiyor ve çok iyi dağıtılmadığında saç diplerinde gri bi görüntü bırakıyor. Ama günü kurtarıyor.
Dax Supergro Saç Bakım Yağı:Saçlarıma bi faydası oluyor mu bilmiyorum.Saç diplerime uyguladığımda uzama açısından bi artısını görmedim.Daha sonra saçımın tamamına uygulayarak kullanmaya başladım ama yine istediğim etkiyi alamadım. Saçlarım ne yumuşadı ne de parladı. Bitsin diye kullanıyorum sadece.

sac bakim rutinim blog
sac bakim rutinim blog

Totex Mavi Su: Bunu sadece saçlarımı düzleştirmeden önce kullanıyorum. Sıvı saç kremi olarak kullanıldığında bi işe yaramıyor. Ama düzleştirme öncesinde kullanıldığında saçlarım daha kolay düzleşiyor ve daha kalıcı oluyor. Bu arada parfüm gibi cok güzel bir kokusu var ve gün boyu saçta kalıcı oluyor. Ayrıntılı yazısı için tık tık

Pantene Argan Yağlı Elixir: Bu da çok sık kullandığım bir ürün değil. Ama saçımı yıkayamadığım günlerde yani kuru şampuan kullandığım zamanlarda kullanıyorum.İlk başta biraz tuhaf koksa da saçınıza sürdükten sonra çok güzel kokuyor ve bu koku kalıcı oluyor. Yumuşatması orta.

Sizin bu ürünler arasında sevdiğiniz veya sevmedikleriniz var mı ?




14 yorum :

  1. Cok güzel bir yazi olmus canim, ellerine saglik! :)

    YanıtlaSil
  2. Ahhh bu saçlar insanı dert sahibi ediyor. Bende böyle bir yazı yazmayı düşünüyordum. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle cok takintiliyim bende saclarima. Yazını merakla bekliyorum teşekkür ederim canim :)

      Sil
  3. Elidor kuru sampuani duyunca cok heycanlanmistim ama beni de hayal kirikligina ugratti.. Bi saat kadar taze bi goruntu veriyor ama daha sonra omceki halinden daha yagli görünüyor saclar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya sende daha kötü sonuç vermiş :/ siyah sacliyken bende hiç memnun değildim ama şimdi sari saçlı olunca zaten saçlarım çok yağlı gözükmüyor yağlansa bile o yüzden günümü kurtarıyor belkide psikolojik olarak bana öyle geliyor :)

      Sil
  4. Hiç sevmedim elidor kuru şampuanı ben de anlaşamadık biz bi türlü. Mor şampuanı nereden ve ne kadara temin ettiğini öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar sevmeyeni varmış :) vanilya clubdan almıştım fiyati 40-50 lira arasında olmalı :)

      Sil
  5. Merhaba saçınızda silver şampuanı kullandıktan önce sonra halini rica etsem bloga eekleyebilirmisiniz nasıl bir sonuç aldınız merak ettim ve saçınızda yıpranma fln gözlemlediniz mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii zaten resimleri çektim yazısını yazacaktım 2-3 güne blogda olacak :) Yıpranma gözlemlemedim çünkü normalde gri saçlı insanların kullanması için üretilmiş diye biliyorum günlük kullanıma uygun yani :) Sadece şampuan olarak memnun kalmadım iyi temizlemiyordu bence. Ama mevcut şampuanımdan sonra kullandığım için sorun olmadı :)

      Sil
  6. Merhaba, bakımına özen gösteren biri olarak, yeni bir site buldum. Saç, güzellik, bakım ve makyaj ürünleri ve işletme hizmetleriyle çok faydalı bir platform. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim LookinWell.com site adı. İyi günler.

    YanıtlaSil
  7. Saç bakımımda saçlarıma uyguladığım zigavus argan elıxır besleyici saç bakım serumunu denemenizi öneririm.Saçlarım boyadan dolayı yıpranıktı.Üç haftadır kullanıyorum.Saçlarımda gözle görülür canlılık,parlaklık farkediliyor.Muhteşem bir bakım sağlıyor.

    YanıtlaSil
  8. Bende liquit keratin kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle yıpranmış saçları eski haline getirmekte çok başarılı bana göre

    YanıtlaSil
  9. Günlük saç bakımı yapmak zorunda kalıyorum çünkü saçlarıma sürekli işlem yapıyorum her gün şekil vermem gerekir bu sebeple bakımın da iyi olması ve saçlarımı koruması gerekiyor doğal keratin kullanıyorum saçlarım için farklı farklı ürün kullanarak uğraşmama gerek kalmıyor uzun zamandır patentli keratin sayesinde sayesin de saçlarım hep bakımlı ve sağlıklı şekil veremeden çıktığım zamanlar da bile hoş görünüyor hep.

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...