17 Ekim 2014 Cuma

Urban Care Naturals Argan Oil Saç Bakım Serumu

Merhaba:)
Birkaç hafta önce saçlarımı boyattım takip edenler bilirler.( Bilmeyenler buradan okuyabilir) Dolayısıyla saçlarım çok yıprandı ve ciddi bir kuruluk problemi yaşıyorum Bu da beni yeni ürünler denemeye itiyor :) Aslında Urban Care'ın kuru saçlar için olan yani Collagen serumunu alacaktım ama Gratisteki kız bu argan yağlı olanı kullandığını ve çok memnun olduğunu söyleyince biraz da argan yağına güvenerek bunu aldım :)
urban care argan yagli sac serumu
urban care argan yagli sac serumu 


Bu zamana kadar Elseve mucizevi yağı kullanıyordum onun performansı da fena değildi ama kuru saçta bi işe yaramıyordu. Nemli veya ıslak saçı orta düzeyde yumuşatıyordu,parlaklık konusunda çok başarılıydı.

Saçlarım çok fazla yıprandığı için bir saç bakım yağından veya serumundan parlaklıktan çok yumuşatma bekliyorum artık. Ve bu ürün beklentimi karşılıyor :)

Bu ürünü duştan sonra saçlarımı Bioblas sıvı saç kremiyle taradıktan sonra kullanıyorum. Saçlarımı ikiye ayırıyorum elime iki pompa sıkıp saçlarımın ayırdığım bir tarafına uçlara yoğunlaşarak sürüyorum,iki pompa da diğer tarafına sürüyorum.Sonuç olarak saçlarım eskisine oranla  daha yumuşak oluyor :)

Ama ıslak saçtaki yumuşama pek kalıcı olmuyor gibi geldi bana. Kuru saçtaki sonucunu daha çok beğendim ben. Hem o güzel kokusu daha kalıcı oluyor hemde yumuşatması bir nebze daha kalıcı oluyor. Ama ben yine de ıslak saçıma da uyguluyorum çünkü ısıya karşı koruması olduğunu iddia ediyor.
urban care argan yagli sac serumu 

Sonuç olarak kuru saçlarımı yumuşattı. Ama öyle yumuşacık pamuk gibi saçlarım olmadı. Tabi olmamasının sebebi benim neredeyse yanmış saç kategorisine giren saçlara sahip olmam olabilir.Saçlarınız benimki kadar kuru ve yıpranmış değilse çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.

 İndirimli fiyatı 18.50 Bitince yenisini alacak gibiyim.

4 yorum :

  1. Güzel bir inceleme olmus canim. Saclarin icin sana saf hindistan cevizi yagini önerebilirim. Iyi geleceginden eminim :). Hatta bununla ilgili detayli bir yazi yazmistim ilgini cekerse bir göz at derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm hemen bakıyorum :)

      Sil
  2. Saç bakım kremi bu markanın bir harika :)

    YanıtlaSil
  3. Bende saçlarda kuruluk sıkıntısı çekiyordum bende beğeniyorum bu ürünü gerçekten ise yarıyor arkadaşlar 👍

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...