18 Ocak 2016 Pazartesi

Batiste Tropical Kuru Şampuan

Herkese merhaba :)
Uzun bir zamandan sonra dönüşümü Batiste Tropical kuru şampuan ile yapmak istedim. Aslında Batiste fiyatından dolayı pek tercih etmeyi düşündüğüm bir kuru şampuan değildi ama indirimde görünce bi denemek istedim. Duyduğum yorumlara göre en çok Tropical çeşidinin kokusu beğenilmiş ben de tercihimi bu yönde yaptım.

batiste-kuru-sampuan-tropical-hindistancevizli-koku-hacim
batiste-kuru-sampuan-tropical-hindistancevizli-koku-hacim




Ürün hafif bir hindistancevizi kokusuna sahip. Çok yoğun buram buram bir koku değil gün içinde hafif hafif burnunuza geliyor.
Saçlarımı yağlı görünümden arındırmasını beğendim. Beni gün sonuna kadar idare ediyor, bundan önce denediğim markalar bu kadar başarılı değildi.
Hacim verme konusuna gelirsek benim saçlarıma hacim vermedi. Yani bi kuru şampuandan beklentileriniz arasında hacim vermesi de varsa bence bunu tercih etmeyin.
Son olarak eklemek istediğim birşey de  bereketli bir ürün olması. Bundan önce denediklerim 1 ay kadar idare ederken Batiste 2 ayın sonlarına doğru bitti. Bu da benim gözümde fiyat dezavantajını kaldırdı.

batiste-kuru-sampuan-tropical-hindistancevizli-koku-hacim
batiste-kuru-sampuan-tropical-hindistancevizli-koku-hacim


Batiste Tropical kuru şampuandan ben memnun kaldım bundan sonra Batiste ile devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar diye biliyorum. İndirimsiz fiyatı 23-24 lira civarı indirimle daha uyguna bulabilirsiniz.

25 yorum :

  1. cocobolinho 'da duymuştum bu kuru şampuanları :) merak ettim aslında alıp denemek lazm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer benim gibi yağlanma sorunu yaşıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Orjinal olani yani standart olani oldukca iyiymis henuz kullanmadim ama yakinda alicam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi :/

      Sil
  3. ben aldım orjinal olanı.1 ay dolmadan bitti :( bende almadım bir daha.bunu alacağıma isana'dan 3 tane alırım daha iyi.İksi de aynı bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes cok memnundu oysa demekki sisirilmis bir ürün..

      Sil
    2. Hadi ya çok çabuk bitmiş :/

      Sil
  4. Pek ihtiyacım olmuyor ama bir heves denemek de istemiyor değilim. Ah bu bloglar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyacın olmuyorsa pek bir işine yaramaz bazı kuru şampuanlar hacim veriyormuş ama bunda o da yok :)

      Sil
  5. Ürünün cabuk ya da geç bitmesi saç uzunluğuna bağlı değil midir? Kuru şampuan hiç tecrube etmedim ama merak ettiğim bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç diplerine uygulandığı için saç uzunluğuna pek bağlı değil gibi geliyor bana ama saç yoğunluğu ile alakalı olabilir :)

      Sil
  6. Merhabalar ben de bloğunuzu takibe aldım.Bu kuru şampuanı bende denemek istiyorum aslında.Fakat ilk kuru şampuan denememi Benri deneme boyuyla yaptım.Hiç bir işe yaramadığını gördüm.Acaba bu ürün işe yarıyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Ben baya memnunum açıkçası saçımın yağlı görünümünü alıyor ki baya takıntılıyım bu konuda. Bu kuru sampuanla günü rahatça bitirebiliyorum

      Sil
  7. Batiste benim denediğim tek kuru şampuan... Saçlarımı yıkamaya fırsat bulamamışsam (bu çok nadir oluyor) kullanıyorum. Benim saçlarıma da hacim vermedi, bendeki orjinal olanı. Küçük boyunu satın alıyorum ama 3-4 kullanımda bitiyor. Bu çeşidi saç diplerinizde beyazlık bıraktı mı?
    Bloğunuzu takibe aldım bu arada :-) Benim bloğuma da göz atarsanız sevinirim. (http://senyokkenkackezkirmizirujsurdum.blogspot.com.tr/)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ürünü saç diplerime yakın açıdan sıkıyorum bu şekilde beyazlık olmuyor veya çok az oluyor rahatça dağıtılıp yok edilebiliyor. Ama uzaktan sıktığımda baya beyazlık bırakıyor.
      Tabiki ziyaret edeceğim blogunuzu :)

      Sil
  8. Haftasonu evdeyim diye düşünüp hergün yıkıyorum 1 gün de yıkamayayım saçımı dediğim anda bir işim çıkıpta dışarı koşacağım zamanlar için istiyorum bunu :D Orjinalinin methini çok duydum ama kararsızlığıma son verip alacağım galiba :D Bu arada tekrar hoşgeldin :))
    http://asliliatalay.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir zamanlar ben de hergün yıkardım ama saçımı yıprattığını farkettim :) Benim de aklım orjinalindeydi ama emin olamadım genelde kuru sampuanların kokusunu beğenmiyorum çünkü. Tropicalin koku anlamında methini duymuştum hak da verdim sen de kokuda takıntılıysan bununla başlayabilirsin :) Teşekkür ederiim :))

      Sil
  9. ıyı gunlerde kullan :) bende denemek ısteyıp bulamadıgım bı urundu :) henuz deneyemedım :)
    bu arada ataturk saygıyla anıyoruz resmını cok begendım ancak ona tıklayınca farklı sıteye gecıyo buna dıkkat et ıcındekı web adresını degıstır :) senınkını yaz en azından ama sayfana gıtsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim :) Onu özellikle bıraktım aslında hem bunu hazırlayan insanlara bi faydası olsun hem de bloguna eklemek isteyenler kolayca ulaşabilsin diye :)

      Sil
  10. genelde ihtiyaç duymuyorum bu tarz ürünlere fakat sırf her yerde görüp merak ettiğimden bi kez denicem sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi şans ver canım kokusu çok güzel :)

      Sil
  11. benım de aklımdakı urunlerden bir tanesi indirim zamanında bir tane de ben kapacagım :)

    YanıtlaSil
  12. Kuru şampuanlar tam bi kurtarıcı ama en iyisi bu marka :)
    bende blog açtım bloguma bakar ve hakkında yorum yaparsansan ve takibe alırsan çok sevinirim yorumlarınız benim için çok değerli http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakarım tabi ben de takibe almanızı rica edicem :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...