26 Temmuz 2016 Salı

İmedeen Tablet | Tanıtım

İmedeen Tablet
Temel cilt bakım sorunlarından olan yaşlanma belirtileri, ince çizgiler, cilt yüzeyindeki lekeler için fark yaratan çözüm önerisiyle İmedeen farklı bakış açısıyla dikkatleri üzerine toplar. Cildi içerden besleyen ve bu şekilde cildi besleyen tabletler sayesinde tüm sorunların iyileşmesinde belirgin etkiye sahiptir. Diğer yandan İmedeen ürünleri ciltte şu avantajları sunar:
ü  Yıpranan cilt dokusunu onarır.
ü  Cilt kalitesini daha iyi hale getirir.
ü  Nem dengesini uzun süreli korur.    
ü  Canlı ve parlak bir cilt sağlar.   
ü  Yumuşaklık ve esneklik kazandırır. Bu sayede derin çizgileri gözle görülür şekilde onarır.
ü  Hücresel düzeyde yenilik sağlar.
ü  Her cilt tipinin ihtiyacı olanı karşılar.


Imedeen Derma One Tablet 30+
İmedeen tablet serisinin en popüler onarıcı bakım ürünlerinden biridir. 30-40 ve 50li yaşlar için ideal olan ürün, yaşlanmaya karşı cildi korur. Nem ve yağ dengesinde meydana gelen sorunlara karşı çözüm sunar ve yeniden oluşumunu engeller. Bu açıdan akne ve siyah noktalar için güçlü bir üründür. Gün içinde ağız yoluyla bir defa alınması halinde içsel düzeyde etki ettiği için besinlerdeki yaşlandırıcı etki maddelerini de yok eder. Derma One Tablet, deniz orijinli protein ile polisakkaritlerin olduğu Bio Marine Coplex sayesinde cildin nem tutma özelliği ve doku kalitesinde artış sağlar.   
Imedeen Time Perfection 45+
Imedeen tablet Time Perfection, yaşlanma etkilerinin azaltılmasına yardımcı olur, derin çizgileri hafifleterek kalıcı bir güzellik sağlar.  İçeriğinde yer alan hydrophilic üzüm çekirdeği özü ve lipophilic lycopenden sayesinde etki gücünü artırmaktadır. Cilde zarar veren serbest radikallere karşı mükemmel bir koruma sağlayan ürün, uzun vadede cildin savunma sistemini güçlendirir. 45 yaş ve üzeri kişilerin kullanımı için tasarlanan ürün, gün içinde 2 defa kadar ağızdan düzenli şekilde alımı sayesinde 60 gün içerisinde etkisini gösterecektir.
Imedeen Time Perfection, içeriğinde C ve E vitaminleri olan besleyici bir takviyedir. Yaşlanmayı durdurur ve bunu en doğal yollardan sağlar. En temelde şu sorunların çözümü için formüle edilmiştir:
ü  Kırışıklıklar
ü  Yaşlılık lekeleri
ü  Kuruluk
ü  İnce çizgiler
ü  Yaşlılık belirtileri gibi sorunlarda etkilidir.
Imedeen Time Perfection bununla birlikte cilt bozulmasına karşı savaşan hayati öneme sahip elementleri korur, bunun için güçlü bir kalkan görevi de görmektedir.
Neden İmedeen
İmedeen, özellikle tablet ürünleriyle popüler olan bir markadır. Dünyada bir ilki gerçekleştirmiş ve ağızdan alınan ürünlerle güzellik sağlanmıştır. Diğer taraftan cildin hassas yapıda olan alt tabakasına derinlemesine etki yaratmak amacıyla bu çözüm yolunu seçmiştir ve çok da etkili olmuştur. Markanın bir diğer büyük avantajı,  ürünlerin her yaş grubu için güçlü şekilde etki edebilmesidir. Bu anlamda ilerleyen yaşlarda zamanın sizin için durmasını sağlar ve güzelliğinize yeni bir boyut katar. 
Imedeen tablet ürünlerini portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve yine bu adresten güvenle sipariş verebilirsiniz.





4 yorum :

  1. içten tedavinin daha etkili olduğunu düşünüyorum ,özellikle cilt için.

    YanıtlaSil
  2. Freshdepil ile kısa süre içerisinde tüm tüylerden kurtulun!

    YanıtlaSil
  3. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Bebeklerimiz bizim herşeyimizdir, Bebeğin doğum öncesi, doğum sonrası ve çocuklar dört yaşına gelene kadar tüm ihtiyaçlarına çözüm bulmak istiyorsanız eBebek online alışveriş platformunu ziyaret edin. Hesaplı fiyatlar, sınırsız ürün kategorileri ve Avantajkodu.com'un kullanıcılarına özel olarak sunduğu eBebek İndirim Kodu ve ebebek hediye çeki sizin için Avantajkodu sayfasında. Artık eBebek online mağazasından alışveriş yaparken mağazaya ait tüm kuponları ve tüm kampanyaları tek bir adreste bulabilirsiniz.

    e Bebek ’te, Anne, Emzirme, Bebek Odası, Güvenlik, Bebek Giyim, Bebek Bezi, Banyo ve Sağlık, Beslenme, Oyuncak, Ana Kucağı, Bebek Arabaları, Mama Sandalyesi, Park, Yatak ve Yürüteç kategorileri altında binlerce ürün hem annelerin ve anne adaylarının hem de bebeklerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere e bebe k kullanıcılara sunuluyor.

     

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...