20 Eylül 2014 Cumartesi

Alışveriş #4

Merhabaa :)
Bugün kardeşimle alışverişe çıktık. Gratis ve Watsons'ın haftasonu indirimlerini duymuşsunuzdur Watsons'a gitmedik sadece Gratis'e gittik ama uygun birşeyler bulamadık. Cosmetica'dan yaptık alışverişimizi.





İkimizinde şampuanları bitmek üzere bu yüzden ilk şampuanların olduğu yere yöneldik.Bioblas şampuanlarını çok seviyorum bu stresten zayıflamış saçlar için olanının küçük boyunu daha önce kullanmıştım ve kokusuna aşık olmuştum.Bioblas sıvı saç kremlerini de ne zamandır denemek istiyordum çok güzel bir fırsat oldu benim için :) Fiyatı 8.90



Kardeşimde baya bi şampuan stoğu yaptı.Clear'ın  yağlı saçlar için olan şampuanı 4.90, Clear men avantajlı paket ise 9.90


Ve son olarak Garnier göz makyaj temizleyici ve Duru Shine Ametist duş jeli aldım. Göz makyaj temizleyiciden  bir tane bitirmiştim hatta yazısını da yazmıştım.tık tık Çok memnunum indirimlerde yakaladıkça alırım.Fiyatı 3.90 (20 lira ve üzeri alışverişlerde) Duru'nun bu duş jelini ilk defa deneyeceğim onunda fiyatı 6.90



Benim için oldukça karlı bir alışveriş oldu. Bildiğim kadarıyla indirimler hala devam ediyor.Cosmetica indirimlerine göz atmak için tık tık Sanırım Cosmetica her şehirde yok. Eğer şehrinizde varsa indirimleri kaçırmayın derim :)

**Fotoğrafları aceleyle çektiğim için kalitesi biraz düşük oldu üzgünüm :/                                        





13 yorum :

  1. Sıvı saç kreminden memnun kalacağına inanıyorum. Kokuları harika, ben çok beğenmiştim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen methettikten sonra almaya karar vermiştim zaten :)) Merakımdan duramadım denedim bile saçlarıma :D Kokusu gerçekten çook güzel ve hala burnuma geliyor :)Yanındaki şampuanla çok benzer kokusu bence iyi bir ikili olacaklar :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım guzel bır alısverıs olmus :)

    YanıtlaSil
  3. Aldıklarını güle güle kullan Süslü Şirine :) Ben de deneyeyim bu şampuanı. Bakalım stresten toplu intihar girişimlerinde bulunan saçlarıma bir faydası olacak mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ahah ben kısaca yorumliyim senin için :) Saç dökülmesi konusunda ne yararı olur bilmiyorum çünkü saçlarım dökülmeye başladığında biotin hapı kullanıyorum dökülmem duruyor bu sayede :) Ama elektriklenen saçlarımı çok güzel yatıştırıyor :) Ve Bioblas'ın şampuanlarını bi süre kullandıktan sonra diğer şampuanların yapısı çok kimyasallı gibi geliyor. İçeriği daha temiz sanırım. Bu yöndende tercih edilir bi marka :)

      Sil
    2. Cevabın için teşekkürler canım :) Valla her duşta tutam tutam saçla vedalaşmak hiç hoş değil, bahsettiğin hapı araştıracağım. Dediğin gibi sırf bu kimyasal sorunsalından dolayı bir ara no poo deneyimim bile oldu ancak saçlarım uzun olduğu için uğraşamadım açıkçası, biraz zahmetli bir yöntem. Bu markanın daha yumuşak bir formülü varsa kendi saç tipime uygun bir şampuanını deneyebilirim neden olmasın :) Yardımın için tekrar teşekkürler, görüşmek üzere :)

      Sil
    3. Haklısın bi aralar benimde saçlarım baya dökülüyordu. Çok moralim bozuluyordu insan kel kalacağını sanıyor. No poo ilk defa senden duyuyorum :) İnternetten baktımda şampuansız saç yıkamak çok zor ya. Sirkeyle falan insan temizlendiğinden emin olamaz. Yine şampuan kullanmak en iyisi kimyasallı falan ama olsun :) Saç dökülmesi için mutlaka biotin hapına bakmalısın. Bu yazımda http://suslusirine.blogspot.com.tr/2014/08/saclarm-nasl-uzatyorum.html kısaca açıkladım ben :) Rica ederim canım görüşürüz :)

      Sil
  4. güle güle kullan hepsini :) garnier göz makyaj temizleyicisine bayılıyorm bende

    YanıtlaSil
  5. Duru çok güzel ama kokusu pek kalıcı değil..
    O mağaza ne yazık ki Tekirdağ'da yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa üzüldüm olmamasına :( inşallah yakında açılır :) Evet gerçekten çok güzel bir kokusu var,kalıcılık beklentisinde değildim sorun yok o yüzden :)

      Sil
  6. Şu Garnier temizleyiciyi deneyemedim bir türlü kısmet olmadı.Denemek istiyorum bende.
    Güle güle kullan hepsini canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) en kısa zamanda denemelisin :)

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...