29 Eylül 2014 Pazartesi

Bioblas Sıvı Saç Kremi

Merhaba :)
Bioblas genel olarak beğendiğim bir marka,saçlarıma iyi geliyor. Bu sıvı saç kremlerini sürekli görüyordum ama sıvı saç kremlerine bi önyargım vardı hiç şans vermemiştim taa ki birnotumvaryönetim çok methedene kadar :) Alınacaklar listeme eklemiştim ve geçen günlerde Cosmetica'da Bioblas şampuanla birlikte ikili paket olarak çok uygun fiyata buldum :) Cosmetica alışverişim için tık tık
bioblas-kuru-yipranmis-saclar-icin-sivi-sac-kremi
Bioblas Sıvı Saç Kremi

Bendeki 100 ml'lik deneme boyu. Kuru ve yıpranmış saçlar için.


bioblas-kuru-yipranmis-saclar-icin-sivi-sac-kremi
Bioblas Sıvı Saç Kremi

Benim saçlarım kestirdiğimden beri çok fazla elektrikleniyor. Uzunken hacim sorunu yaşardım,keşke saçlarım kabarsa elektriklense derdim şimdi ise tam tersi keşke hacimsiz olsa :( Saçlarımla başım dertte anlayacağınız.

Bu ürünü duştan sonra kullanıyorum. Gerçekten saçlarımı taramamı kolaylaştırıyor ve muhteşem bi kokusu var :) Saçta kalıcı olması da büyük bir artı benim için gün boyu mis gibi kokuyor saçlarım :)
bioblas-kuru-yipranmis-saclar-icin-sivi-sac-kremi
Bioblas Sıvı Saç Kremi

Yumuşatması orta diyebilirim benim kadar kuru saçlarınız yoksa size yeterli gelecektir.Ama ben bununla saçlarımı açtıktan sonra saç bakım yağı veya serum sürüyorum saçlarıma daha fazla yumuşaması için.

 Bu ürünün en sevdiğim etkisinden bahsedeyim sizlere.
Saçlarımın elektriklenmesini büyük oranda aldı!! Uzun zamandır ilk defa saçlarımı hacimsiz gördüm :D Aslında hacimsiz demek doğru olmaz çünkü bu durumda benim hacimsiz dediğim saç normal bi insanın saçlarının hafiften kabarmış halidir.

Çok sevdim bu ürünü :) Saçlarınız benimki kadar yıpranmış değilse sizde etkisi çok daha iyi olacaktır :)


Büyük boyunu mutlaka alacağım. Küçük boyu sadece böyle paketlerle hediye olarak verilebiliyor bu sebeple fiyatı yok ama büyük boyunun fiyatı 13-14 lira civarında.




5 yorum :

  1. Ah tatlım üniversiteyi il dışında okuduğum için ne zamandır bloğuma, kontrol panelime vs hiç bakamıyordum. Hazır taslakları diğer adminimiz yayımlıyordu. Henüz şimdi ilgilenme fırsatı bulabildim. Yazını yeni gördüm, üründen memnun kalman beni gerçekten çok sevindirdi. O kadar övdüğüm ürünü satın alıp beğenmeseydin kendimi gerçekten kötü hissedebilirdim yanlış yönlendirme yapmışım gibi düşünürdüm ama beğenmişsin, bu yüzden çok mutlu oldum yazını okurken gözlerim ışıl ışıldı. Güle güle kullan sıvı saç kremini, inşallah hep memnun kalırsın ben de çook memnunum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun değil canım :) Teşekkür ederim bu ürünle tanışmama vesile olduğun için inşallah hep memnun kalırız :))

      Sil
  2. İşte tam aradığım ürün!Çook aşırı derecede elektriklenme sorunu yaşıyorum bu ürünü daha önce görmemiştim sayende yeni bir ürünle tanıştım ,iyiki varsın Süslü:)
    Bu arada seni de benim sayfama beklerim:)
    http://benimivirzivirlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararlı olmasına sevindim canım umarım sende benim kadar memnun kalırsın :)

      Sil
    2. Harıka bir ürün.saçlarım boyadan artık keçe gibi olmuştu.avuçla saç kremi kullanıyordum.bioblas kullanmaya başladıktan sonra saçlarımdaki değişikliği hemen farkettim.👍👍👏👏

      Sil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...