8 Eylül 2014 Pazartesi

Watsons Ballı Saç Maskesi

Merhabaa :)

watsons balli sac maskesi
watsons balli sac maskesi


Çok methedilen bir ürünle karşınızdayım bu sefer. Ben Watsons'ın saç maskeleriyle biraz geç tanıştım.İlk tercihim saçlarım boyalı olduğu için ve avokadolu ürünlerin kokusuna bayıldığım için avokadolu saç maskesinden yana oldu. Şuradan hakkındaki kısa yorumlarımı okuyabilirsiniz :) Avokadolu olandan memnun kaldım ama 500 ml lik bir ürün olunca bitirmek baya uzun bir zamanımı aldı ve kokusundan çok sıkıldım. Bu sefer ballısını denemek istedim.



watsons balli sac maskesi
watsons balli sac maskesi


Watsons ballı saç maskesi kuru ve permalı saçlar için. Saçlarımda perma yok ama oldukça kuru. Yani ihtiyacımı karşılayabileceğini düşündüm ama biraz yanıldım.

Avokadolu saç maskesini kullandığım gibi bunu da saç kremi olarak kullandım.Ama saçlarıma büyük bir yararını göremedim. Saçlarım son zamanlarda çok kurudu.Saç kremimi değiştirirken şampuanımı da değiştirdim bunun payının büyük olduğunu düşünerek o şampuanı bıraktım ve  saçlarıma iyi gelen bir şampuanla birlikte kullandım ama yine beklediğim etkiyi göremedim.

watsons balli sac maskesi
watsons balli sac maskesi


Kötü bir ürün değil,saçlarınız benim kadar kuru değilse beklentinizi karşılayacaktır. Saçları yumuşatması benim için orta düzeyde,elektriklenmesinin önüne çok geçebildiğini söyleyemem ama saçlarımı kolayca açabiliyorum bunu kullandıktan sonra.  Sanırım avokadolu olandan sonra beklentimi fazla yüksek tuttum ben. Çünkü saçlarımı çok güzel yumuşatıp, elektriklenmesinin büyük ölçüde önüne geçiyordu. En kısa zamanda ona geri döneceğim, aldattığıma pişmanım :)

Birçok kişinin hassas olduğu koku konusuna da değinmeden geçmiyim :) Kokusu fena değil. Gerçek bal kokusuna pek benzemiyor tabi. Daha çok bitkimsi bir kokusu var ve saçta kalıcı oluyor bu koku. Yani bence herkesin zevkine hitap etmeyebilir. Ben saç ürünlerinde avokado kokularını tek geçerim :D Bir de Elseve mucizevi yağın kokusunu çok beğeniyorum :)

Uzun uzun konuştuktan sonra yazımı sonlandırıyorum :) Siz Watsons'ın saç maskelerini denediniz mi ? Hangilerinden memnun kaldınız hangilerinden kalmadınız ?

16 yorum :

  1. Selamlar,
    Ben ballısını daha çok sevmiştim :)
    Bu arada blog keşif etkinliği ile blogunuzu ziyarete geldim ve çok sevdim banada beklerim :)

    mylittlemascara.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa :) Saç tipine göre değişiyor demekki alınan sonuçlar sizin memnun kalmanıza sevindim :)

      Hemen geliyorum bende :))

      Sil
  2. Ben saçlarıma hiç böyle maskeler almadım, ne yorum yapsam nafile. Kendi saç maskemi evde kendim yapıyorum ve saç yumuşatmak için harika, çok da basit bir sihir öğrenmiştim kuaförümden. Başta düzenli uygulasam da sonradan maske yapmaya çok üşenince saçlarım eski haline geri döndü :D Ama düzenli kullandığımda, çok memnundum.
    Belki de çareyi hazır maskelerde değil de, çeşitli yağ karışımlarıyla bitkisel çözümlere bırakmak daha doğrudur.. Çok işe yarar yağlar var gerçekten hem de çok uygun olabiliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten merak ettim bu maskeyi bi post bekleriz artık :))

      Yağ bakımlarını bende denedim.. Saçlarım bu kadar işlem görmemişken gerçekten çok çok memnun kalmıştım. Ama işlemlerden sonra aynı sonucu alamadım malesef :( Yine de pes etmek yok önceden çok memnun kaldığım yağ karışımını tekrar alıp deneyeceğim :)

      Sil
  3. Bu ara saçlarım oldukça fazla dökülüyor, bu tür önerilere ihiyacım vardı :)
    Ayrıca blogun yeni halini çok beğendim, Atatürk slaytı içinde gurur duydum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :))

      Sil
  4. merhaba
    bu urun yaglisaclar icin uygun mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) evet uygun benimde saclarim yağlı ama ekstra bi yağlandirma yapmadı

      Sil
  5. Merhaba seni blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim. Ben de bu ürünün süt proteinlisini kullanıyorum ve çok memnum.
    http://birguzellikhikayesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Süt proteinlisinin seveni oldukça fazla sanırım :) Hemen geliyorum bloguna :)

      Sil
  6. Kullanıp kullanmamakta çok karasız kaldığım ürünlerden.. En sonunda dayanamayıp deniyeceğim gibi. Saçlarım çok ince telli ve hassas olduğu için Bu tür kremler bazen iyi gelmiyor ve daha çok dökülmeye sebep olduğu da oluyor. Evde doğal ürünlerle yapmak tabiki de daha iyi ama her zaman evde vakit bulup yapamadığımız anlar oluyor böyle anlar için almalıyım herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde yapmayı hiç denemedim ben nedense işe yaramayacakmış gibi geliyor hep :) Bu maske çok ağır değil çok etkili bişeyde değil anca bir avuç kullanırsan etkisini gösteriyor. Ama bu benim kuru ve yıpranmış saçlarımdaki sonucu senin saçların daha sağlıklıysa senin için ideal olur bence :) Bu arada bende dökülmeye sebep olmadı :)

      Sil
  7. Cnm ben de yoğun bir al al talebiyle almıştım bu maskeyi ki benim hiç de o kadar büyük bir beklentim yoktu. Senin de dediğin gibi berbat bir maske, hiçbir işe yaradığı yok, çöpe gitti maalesef :) Aynı fikirdeyiz ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu maskeler ambalaj değişikliğine uğramış sanırım ambalaj değişirken içeriğini de değiştirmişler. O çok memnun kalanlar eski halini kullananlar, yenisini deneyince birçok kişi bizim gibi memnun kalmamış :)

      Sil
  8. Bende bunu aldım ve bugün ilk kez kullandım yorumlarını okumam çok iyi oldu:))

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...