27 Mart 2015 Cuma

Nivea Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Merhaba :)
Nivea çift fazlı göz makyaj temizleyici, Sevgililer Günü indiriminden aldığım ürünlerden biriydi. Uzun zamandır Garnier'nin göz makyaj temizleyicisini kullanıyordum ( yazısı burada ) memnun olmama rağmen sıkılıp yeni bir ürün arayışına girip Nivea'yı tercih etmiştim.

Bu arada yaklaşık 1 haftadır yazı paylaşamadım. Bilgisayar bozulmuştu  tamirden gelmesini bekliyordum. Sonunda geldi ve sıkı bir geri dönüş yapıyorum :)

nivea-cift-fazli-goz-makyaj-temizleyici-kullananlar-yorumlari
nivea-cift-fazli-goz-makyaj-temizleyici-kullananlar-yorumlari

Bu göz makyaj temizleyici çift fazlı yani yağlı bir ürün. Göz makyajımı çıkarırken her zaman yağlı ürünler tercih ediyorum çünkü yağsız ürünlere göre makyajı daha güzel çıkarıyorlar ve göz çevresini tahriş etmiyorlar.


Ben günlük olarak ağır göz makyajları yapmam, en fazla eyeliner ve rimelden oluşur. Bu ürün eyeliner ve rimeli güzel çıkarıyor.

Yağlı bir ürün olduğu için uygulama esnasında yağlı bir his oluyor tabiki ama bi süre sonra geçiyor, göz çevrenizi vıcık vıcık  bırakmıyor. Ben yinede makyajımı çıkardıktan sonra mutlaka yüzümü yıkıyorum.

Makyajımı silerken gözlerimi yakmıyor ama yüzümü yıkadıktan sonra gözlerimde çok hafif bir yanma hissediyorum. Beni pek rahatsız etmesede eğer çok hassas gözleriniz varsa bu ürünle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

 Ürünü çalkalayıp kapağını açana kadar fazlar birbirinden ayrılmaya başlıyor. Bunu kapağının çevirilerek açılmasına bağladım.Kapağı açmaya çalışırken ciddi bir süre geçiyor.Kapak tasarımı daha farklı olsa bence daha kullanışlı olurmuş.

nivea-cift-fazli-goz-makyaj-temizleyici-kullananlar-yorumlari
nivea-cift-fazli-goz-makyaj-temizleyici-kullananlar-yorumlari

İçeriği bu şekilde. Gerçi ne kadar anlaşılabilir bilmiyorum yakın çekim olduğu için netliği bi türlü yakalayamadım :/

Garnier çift fazlı göz makyaj temizleyici hala favorim. Bu ürün de kullanılmayacak kadar kötü değil, kullanır bitiririm ama bir daha alırmıyım bilmiyorum.
Garnier hakkındaki yorumlarımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Nivea çift fazlı göz makyaj temizleyiciyi, Gratis'ten indirimle 9-10 lira gibi bir fiyata almıştım, normal fiyatı da 18-19 lira civarında olmalı.

13 yorum :

  1. bende garniere bir türlü alışamadım nivea daha iyi bir temizlik sağlıyor. uzun zamandır kullanıyorum ve hala favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben temizlik açısından bi fark göremedim ağır makyaj yapmadığımdan heralde :) gözlerin hassas değilse güzel bi ürün :)

      Sil
  2. Nivea benim gözlerimi çok fazla yakıyor. ve kirpiklerimde dökülme yaptı. o yüzden hiç sevmiyorum. :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya :/ gözlerin baya hassas demekki :/ garnier o konuda daha başarılı hiç yakmadi benim gözlerimi

      Sil
  3. Ben de Garnier'dan cok memnunum ama Bebak'in cift fazli temizleyicisini ve Otaci'nin makyaj temizleme suyunu deneyecegim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada farklı ürünlere şans vermek lazim insan cidden sıkılıyor :) bahsettiğin ürünleri ben de deneyebilirim cok kisiden duyuyorum :)

      Sil
  4. Garnier benim de favorim :) kullanım süresi altı ay ancak 3 ayda bitiriyorum :D krem formundaki göz makyaj temizleyicilerini hiç istemiyorum.Yüz için iyi ancak göze kaçabiliyor.
    www.ciddiolamiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende bi zamanlar krem kullanmıştım felaketti gözlerimi çok yakmıştı :/ En güzeli çift fazlılar, garnier de en başarılılardan biri :)

      Sil
  5. Loreal'in Temizleme suyundan oldukça memnunum ancak Nivea'yı da merak ediyorum açıkçası, Garnier'dan önce sanırım buna şans vericem..Teşekkürler canım çok net bir inceleme olmuş, ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Yves Rocher çift fazlı göz makyaj temizleyicisini tek geçerim denemediysem mutlaka dene derim canım ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemiştim canım makyajı güzel çıkarıyordu ama baya yağlıydı :)

      Sil
  7. Suya dayanıklı rimeli harika çıkartıyor. O alamayan veya bastırmaya gerek kalmıyor. Çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...