13 Mart 2015 Cuma

Şubat 2015 Bitenler

Merhaba :)
Başlığı 'Subat Bitenler' olarak yazdım ama aslında ocak ayının sonları ve martın ilk haftalarını da kapsayan bir bitenler yazısı bu. Yani 2 aylık :)

subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog



subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog

Pantene ısı koruyucu sprey: Spreyli olması losyonlara göre pratikti ama açıkçası çok düzenli kullanamadım bu ürünü.Su gibi bi kıvamı vardı ve çok etkili gelmedi bana. Dolabın bi köşesinde duruyordu geçen gün denedim ve malesef bozulmuş :/
Avon durulanmayan saç bakım kremi:  Kokusu güzeldi ıslak saça uyguluyordum güzel bir parlaklık veriyordu saçlarıma ama krem bir ürün olduğu için bana pek pratik gelmedi ve bi köşede unutulan ürünlerden oldu malesef.
Neutrogena siyah nokta temizleyen peeling: Bu ürünün minik turuncu tanecikleri var cildimi tahriş etmedi ama ne yazıkkı temizlemesi bir peelinge göre çok yetersizdi. Bir de ciltten bir türlü arınmıyordu bu yüzden duşta kullanıp bitirdim. Siyah noktalara herhangi bir etkisini göremedim.
Rexona roll-on: Her bitenlerimde görüyorsunuz sanırım bu ürünü. Çok memnunum yedeği var.

subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog

Urban Care argan yağlı şampuan: Bir tık nemlendirme özelliği vardı bence ama tabiki tek başına yeterli değildi. Bir daha saç kremiyle birlikte tekrar kullanabilirim.
Yves Rocher yulaflı şampuan: Bu ürünün yazısını yazmıştım. Saçlarımı nemlendirip yatıştırdı normal şampuanlara göre çok daha iyi geldi saçlarıma ama yine tek başına yeterli olmadı. Yedeği var elimde.
Pantene 2 dakikada etkili saç maskesi: Bu maskenin değerini bitince daha da iyi anladım. Hemen yanındaki Yves Rocher şampuan ile birlikte kullandığım zamanlar saçlarım en güzel, en yumuşak dönemini yaşadı diyebilirim. Bu arada maske olarak değil her duşta saç kremi olarak kullandım. Elimdeki ürünler azalınca kesinlikle yenisini alacağım.
Avon kayısılı saç açıcı sprey: Saçlarımı güzel açıyordu ama çok kötü bir kokusu vardı. Saçlarımı açtığı için katlanabilirim sandım ama son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu görünce hemen kullanmayı bıraktım. Dolabın bi köşesinde unutulan ürünlerden değildi bu arada son kullanması geçmiş ürün gönderilmiş. Avon'dan diğer siparişlerime baktığımda hep son kullanma tarihi geçmiş veya 1 ay kalmış ürünler olduğunu farkettim.  Siz de ürünlerini kullanmadan önce son kullanma tarihine mutlaka bakın bence.

subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog

Palmolive kahve hazzı duş jeli: Çok severek kullandım bu ürünü. Kokusu bana kalırsa tam kahve değil çikolata kahve karışımı bir koku. Ayrıca içinde minik tanecikleri vardı cildimin daha iyi temizlendiğini hissettim. Bir daha alacağım ama bu sefer küçük boyunu almayı düşünüyorum ne kadar kokusunu sevsemde bir süreden sonra sıkabiliyor.
Duru Natural el sabunu: Bu aralarda Duru'nun el sabunlarına taktım. Kokusu güzeldi severek kullandım.
Renu lens temizleme suyu: Yıllar önce heves edip renkli lens almıştım yanında da bu solüsyon gelmişti. O zamanlar gayet memnundum sonra lens solüsyonlarına alerjim olduğunu öğrendim ve lens kullanmayı bırakmak zorunda kaldım. Bu üründe  artık çöpe gidiyor.
Oriflame saçlara parlaklık veren sprey: Kokusu hoştu ama saçlarıma parlaklık falan vermiyordu, hala satışta mı bilmiyorum ama tavsiye etmem.

subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog

Anew gece kremi ve yüz temizleme jeli: Bunlar annemin ürünleri. Uzun süredir Anew gece kremini kullanıyor ve memnun olduğunu söylüyor. Yüz temizleme jelini açıkçası hiç kullanmadı ben bir kere denedim ve temizlemesi bence yetersizdi.  Son kullanma tarihi geçmiş olduğu için çöpe gidiyor bu da.
Neutrogena lip balm: Nemlendirmesi  ortanın bir tık üstü diyebilirim. Blistex ürünlerinden daha memnun olduğum için tekrar alacağım bir ürün değil.
Ceradolin krem ve losyonlar: Dermadolin ürünlerini ilk defa deniyorum. Nemlendirmeleri gayet iyiydi.

subat-ayi-2015-bitenler-blog
subat-ayi-2015-bitenler-blog

Bunlar da çöpe giden ürünler. Oriflame farlar kurumuştu, kapatıcılarının da son kullanma tarihi geçmişti. Ojeler de aynı şekilde kuruyan veya biten ojeler.

Benim biten ürünlerim bunlardı. Bu ürünlerden kullandıklarınız var mı ?





27 yorum :

  1. Çok güzel ürünler bitirmişsin canım Pantene 2 dk maskeyi bende bayıla bayıla kullanıyorum ayda 2 tane bitiriyorum şimdiden yeni alıcağın ürünlerini gülegüle kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  2. Ay ne güzel bitirmişsin baya ürün kuzum şimdi gelsin yeniler ! :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah, neler neler bitirilmiş. Yves Rocher'in o şampuanını ben de bir ara deneyeceğim ya bakalım ne zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene canım memnun kalacağını düşünüyorum :)

      Sil
  4. cok guzel urunler bıtırmıssın canım :)

    YanıtlaSil
  5. Yaaauuwww ben niye bişe bitiremiyom arrrkidiiiiiişşşş !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim elim biraz bol kepçe sanırım :D

      Sil
  6. vallahi maşallahınız var benim ojeler ve ürünler genelde kullanılmamaktan bitiyor kuruyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim genelde dibinde kalıyor almak zor geldiği için bi köşeye atılıp kuruyor bu ojelerde öyle oldu :)

      Sil
  7. Rexona roll-on benimde favorim benim kullandığım farklı çeşidi ama seviyorum:) palmolive çilek rüyasını kullanmış çok sevmiştim milkshake gibiydi sonra sıkıldım almaktan vazgeçtim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meyveli kokular çabuk sıkabiliyor özellikle çilek çikolata kokuları. Ben de çabuk sıkılıyorum arada başka ürünler denemek lazım :)

      Sil
  8. Oriflame farlar benimde çöpe gitti hemde 4 tane aynı pembe :)) ilk kapatıcımda oriflame yine gördüm hüzünlendim bak :)) Bu arada blogta çekilişime beklerim, ilk çekilişim beni yalnız bırakmazsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşırı çabuk kurudular ya ben çok şaşırdım :) Bakıcam mutlaka canım :)

      Sil
  9. blogunu çok beğendim beni takip edersen sevinirim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim hemen geliyorum bende :)

      Sil
    2. Teşekkür ederiim hemen geliyorum bende :)

      Sil
  10. Bir sürü şey bitmiş mahşallah :) Gelsin yenilerrr

    YanıtlaSil
  11. Ohh ohhh bitenler yerine gelsin yeniler. Çok güzel şeyler bitirmişsin canım. :))

    YanıtlaSil

Sorularınız için suslusirine@gmail.com mail atabilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...